blabla...

koliko ste reciti i koliko nemate kocnice da saopstite negativne stvari drugoj strani, posebno kad dodje do nesporazuma isl. jel vam je lako da pljusnete sve sto mislite- seljacino, ispao si ovakav/onakav, blabla...ili ste odmereni, pazite sta kazete, promislite....zadrzite za sebe...

"Lako je plitku vodu zamutiti i budalu naljititi"-ponavljam sebi ,da bih se kontrolisao.Ipak,čini mi se da je za međuljudske odnose zdravije odmah izbaciti ljutnju,dok se nije akumulirala i prerasla u nešto gore.Nekad brzo planem,a to ,priznajem,ne zvuči ni malo lepo.

Ako je rat nastavak neuspesne diplomatije
onda je tucha nastavak ruznih rechi...

Sto rece Felix, ne mogu nekome tek tako da saspem svasta
jer glupo je da zbog nekih teskih rechi izgubis svaku shansu da sa nekim popijes pivo

Desi se, kaze se svasta u jarosti, ali se i stisha bura.

Ako je rat nastavak neuspesne diplomatije
onda je tucha nastavak ruznih rechi...

Sto rece Felix, ne mogu nekome tek tako da saspem svasta
jer glupo je da zbog nekih teskih rechi izgubis svaku shansu da sa nekim popijes pivo

Desi se, kaze se svasta u jarosti, ali se i stisha bura.

Jeste, jeste, baš tako... :)

Mada sa tom nekom, kao, voljenom osobom se jako dugo nisam svađala, sa bivšim mislim da se nisam nijednom posvađala, pošto smo bili isti, uvek se neko uvredi i onda ćuti dok ne prođe bes ili uvređenost ili povređenost i onda se posle vode dugi razgovori (uz pivo ili dva) i onda razrešimo problem...
Ali mislim da se nijednom za zilion godina nismo posvađali povišenim tonom... on jednostavno nije bio takav... mada je i svađa (tj. rasprava, jer podrazumevam samo povišen ton a ne i teške reči, to mi je nedopustivo) često konstruktivnija od ćutanja, jer je bar neki vid komunikacije i razmene mišljenja... :neutral:

koliko ste reciti i koliko nemate kocnice da saopstite negativne stvari drugoj strani, posebno kad dodje do nesporazuma isl. jel vam je lako da pljusnete sve sto mislite- seljacino, ispao si ovakav/onakav, blabla...ili ste odmereni, pazite sta kazete, promislite....zadrzite za sebe...

Ja ispricam i pre nego sto pomislim :lol: Neodmerena-sta pomislim kazem odmah. Ako nesto zadrzim u sebi, jako se nerviram i zaboli me zeludac :sad2: - tako da bih izbegla to stanje odmah kazem kad mi nesto smeta..

Back