Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram malo, pa sto si takav.Steffan:Mrvice, ne potpaljuj vatru!!Ti bre kao Sofronije u onom crtacu kada poducava kobca kako da lovi pilice...
![]()
Usamljena mala:WOW!ja nesto ne znam?
ko jeciji ovde?
hmmmm...
Usamljena mala:dobra si.Ne brini,necu ga pojesti
mada...ako je sladak....
![]()
sta cu,slaba sam na slatkise![]()
![]()
![]()
Zena s greskom:Usamljena mala:WOW!ja nesto ne znam?
ko jeciji ovde?
hmmmm...
Ima stosta sto ne znas, on je moj i od zene se razvodi zbog mene a sad si ti nesto dosla i upadas u kombinaciju.E boga mi nece moci pokazacu ja njemu veceras gde mu je mesto balavac jedan neotesani cim vidi suknju on trci![]()
:wink:
mrvica 2:moram malo, pa sto si takav.Steffan:Mrvice, ne potpaljuj vatru!!Ti bre kao Sofronije u onom crtacu kada poducava kobca kako da lovi pilice...
![]()
Steffan:Zena s greskom:Usamljena mala:WOW!ja nesto ne znam?
ko jeciji ovde?
hmmmm...
Ima stosta sto ne znas, on je moj i od zene se razvodi zbog mene a sad si ti nesto dosla i upadas u kombinaciju.E boga mi nece moci pokazacu ja njemu veceras gde mu je mesto balavac jedan neotesani cim vidi suknju on trci![]()
:wink:
hahahaha ludaco jedna, opet pravis scene!! :x Zbog tebe sam se razveo, zbog nje cu opet da se ozenim i to ko zna za koga pa sta onda?!?!![]()
chokolada:Yebote unistite svaku temu!![]()
Pa zezate se na svakoj temi i to po vise strana za redom.Zena s greskom:chokolada:Yebote unistite svaku temu!![]()
Yebote mi se samo malo zezamo , al kad se ljutis necemo vise, IZVINI
Dobro Cokoladice necemo vise da te nerviramo....Srecna ti Nova Godina i Bozic! :wink: A sad da se vratino na temu...chokolada:Pa zezate se na svakoj temi i to po vise strana za redom.Zena s greskom:chokolada:Yebote unistite svaku temu!![]()
Yebote mi se samo malo zezamo , al kad se ljutis necemo vise, IZVINI
Ne ljutim se nego me nervira, a sigurna sam da i druge nervira.
Imate pp pa se tamo muvajte, zezajte ili sta vec.
A nije Apotekatka catovala ovoliko. Najvise je (smo) chatovali na DSDS. Ne diram nikoga nego smorim se kada na svakoj temi citam komentare steffana i co. Yebote nemam volje da odgovaram na teme vise!gigule:e Čoko,ako ćemo pravo, nije to usamljen slučaj... pa tako je mene nervirala Apo. pa ništa...
pusti ljude bre! I ne zameri,ništa loše ne mislim!
evoSteffan:mrvica 2:moram malo, pa sto si takav.Steffan:Mrvice, ne potpaljuj vatru!!Ti bre kao Sofronije u onom crtacu kada poducava kobca kako da lovi pilice...
![]()
Vidi sta si uradila, opet je ona ljubomorna gresnica odlepila... ti si za sve kriva!!!![]()
mrvica 2:evo
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
jesi li sad srecan