bla bla

• Začetnik teme Začetnik teme done
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zena s greskom:
Usamljena mala:
WOW! :roll: ja nesto ne znam? :roll: ko jeciji ovde?
hmmmm...

Ima stosta sto ne znas, on je moj i od zene se razvodi zbog mene a sad si ti nesto dosla i upadas u kombinaciju.E boga mi nece moci pokazacu ja njemu veceras gde mu je mesto balavac jedan neotesani cim vidi suknju on trci :lol: :lol: :wink:

hahahaha ludaco jedna, opet pravis scene!! :x Zbog tebe sam se razveo, zbog nje cu opet da se ozenim i to ko zna za koga pa sta onda?!?! :lol:

Steffan:
Zena s greskom:
Usamljena mala:
WOW! :roll: ja nesto ne znam? :roll: ko jeciji ovde?
hmmmm...

Ima stosta sto ne znas, on je moj i od zene se razvodi zbog mene a sad si ti nesto dosla i upadas u kombinaciju.E boga mi nece moci pokazacu ja njemu veceras gde mu je mesto balavac jedan neotesani cim vidi suknju on trci :lol: :lol: :wink:

hahahaha ludaco jedna, opet pravis scene!! :x Zbog tebe sam se razveo, zbog nje cu opet da se ozenim i to ko zna za koga pa sta onda?!?! :lol:

Zbog koga "NJE" sta je tebi poceo si da buncas, vuci se odmah kuci UBICU BOGA U TEBI :twisted:

chokolada:
Zena s greskom:
chokolada:
Yebote unistite svaku temu! :evil:

Yebote mi se samo malo zezamo , al kad se ljutis necemo vise, IZVINI
Pa zezate se na svakoj temi i to po vise strana za redom.
Ne ljutim se nego me nervira, a sigurna sam da i druge nervira.
Imate pp pa se tamo muvajte, zezajte ili sta vec.
Dobro Cokoladice necemo vise da te nerviramo....Srecna ti Nova Godina i Bozic! :wink: A sad da se vratino na temu...

gigule:
e Čoko,ako ćemo pravo, nije to usamljen slučaj... pa tako je mene nervirala Apo. pa ništa...
pusti ljude bre! I ne zameri,ništa loše ne mislim!
A nije Apotekatka catovala ovoliko. Najvise je (smo) chatovali na DSDS. Ne diram nikoga nego smorim se kada na svakoj temi citam komentare steffana i co. Yebote nemam volje da odgovaram na teme vise! :roll:

Pozzz za tebe :wink:
Srecna nova i tebi zeno sa greskom! :wink:

mrvica 2:
evo
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jesi li sad srecan

Nisam, cokolada me je rastuzila.. samo me grdi... :roll:

Ma salim se, srecan sam, hvala bas lepo s tvoje strane..:wink: .. obicno kada sam srecan brbljam puno tako da... ebiga... necu vise, znam da sam opet zasrao.. :P

za SVE chatiste....

1. imate svastaru.....
2. ja ne volim da sredjujem forum sat vremena svakog dana
3. lagano, vremenom, pocinjem da antipatisem osobe koje me teraju da cistim za njima
4. ako mi neko bas dodija, pocinje razmisljanje o sankcijama, uz raspravu sa argumentima vec napaljenog clana/clanova u stilu "pa nisam samo ja", "vi moderatori ste stoka", blablabla
5. uvek se zavrsavalo da se clan/clanovi primiri i uvede u red
6. resistance is futile :twisted:

ps. sitni chatovi u nivou par poruka, moze, nemam nista protiv, ljudski je, ali po 3 strane na svakoj temi je previse....

pps. ovo upozorenje shvatite ozbiljno, jer mi nece biti prvi put da krenem da uvodim diktaturu na forumu uz striktno postovanje pravilnika i dvanaestosatni monitoring.... ne zelim da odem dotle

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back