- Poruka
- 41.224
Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ako davi pricom, a pri tome je alatka 10/10 ?Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
sta ako davi pricom, a pri tome je alatka 10/10 ?
NeDa li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
samo pitam.. a odgovor zavisi od toga koliko cesto sreces idealnu alatku.
Ziva istina i to top istina!Slabo zene pricaju samo vagaju i kalkulisu
daaaaaaaa.Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
Da. Kad sve znaju i ne prestaju da pričaju (ugl. o sebi) me odbijaju instiktivno. Ne umeju da stanu kad treba, pitaju, da osluškuju, ispituju...što povlači da ni u seksu nisu uzbudljivi.Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
Davili su me i pričama i ćutanjem i nesnalažljivim rukama...Da li vas je nekad neko udavio svojom pričom toliko da niste hteli više da se vidite?![]()
pa nek onda brblja kolko oce................zasluzio je..Ako je smarač, priča dosadne priče i ne možeš od njega da dođeš do reči onda se odnos i ne produbljuje.
Što se tiče pričecu toku "rada" tu sam pre bila u fazonu ćuti i radi. Međutim u zadnje vreme mi prija i malo priče.
Što se tiče alatke lepa je lepa alatka![]()