- Poruka
- 33.100
Da li vidiš kako si se izdao???Михајло:Ал га будалите, БЛ ми је пријатељ и комшија, али нема везе, мислите шта хоћете, морам да пазим да ме поново неби бановали

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vidiš kako si se izdao???Михајло:Ал га будалите, БЛ ми је пријатељ и комшија, али нема везе, мислите шта хоћете, морам да пазим да ме поново неби бановали
znam provalila sam posle ali me je po jednom postu mnogo podsetio na mihajla,jos je uclanjen na dan kad je mihajlo odnosno bl banovan pa sam posumnjala.Nexus 6:Banshee... KIM nije jedan od njih...
kaze srPski, a ne srBski...
hanibal77:bude li se neko sad zalio da mu je dosadno bez bl zasluzuje takodja ban
Obersturmfuehrer:koji glasi
------------------------------------------------------------------------------------
Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је српска.
Миром на рат идите и ратом мир чините.
Љубављу на љубав идите, али крвљу крв српску браните.
------------------------------------------------------------------------------------
je naravno pun kontraditktornosti...da li je to autenticno ili ne, necu da ulazim u to...ALI
malo se kaze "ратом мир чините" a odmah u sledecem 'stihu' "Љубављу на љубав идите"
+ ono mirom na rat i tako dalje....
pa gde je tu pravoslavlje gde se pominje i zagovara rat?
a da, citat je inace od nekog SteVana)))))