BK grupa gradi "Tesla Siti" u Beogradu

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
BK Grupa saopštila je danas da je osmislila projekat za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa "Tesla Siti" u Beogradu, površine oko dva miliona kvadratnih metara.

BK Grupa saopštila je danas da je osmislila projekat za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa "Tesla Siti" u Beogradu, površine oko dva miliona kvadratnih metara, na čijoj izgradnji bi bilo angažovano oko 43.000 radnika i po završetku obejkta bi bilo zaposleno oko 18.000 ljudi, a u središtu kompleksa bio bi izgrađen Međunarodni finansijski centar, koji bi budžetu Srbije donosio najmanje 20 milijardi evra godišnje.

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:499268-BK-grupa-gradi-Tesla-Siti-u-Beogradu

Ok da ne bih ređao ovde "haha" iako sam bukvalno pao sa stolice vrištajući, smireno da kažem - ovo je jebeno gore od Bačevićevih 10.000 milijardi, i kanalu Morava Vardar...

Alo brate, sine, sestro, rode, Srpski BDP je 40 milijardi, niti smo mi Dubai, još manje Las Vegas koji pominje, je li ovo moguće da osoba u 21. veku izgovori ?

Pa godišnji bdp Microsofta, Samsunga, Apple-a je 40-80 milijardi dolara, ovaj bi sa finansijskim centrom stvarao 20. :lol:

Deo Samsunga ili Samsung Electronics ima oko 50milijardi $ obrta na godisnjem planu a ovde se govori o cifri koja ce drzavi doneti NAJMANJE 20milijardi $ ako je pod punim vlasnistvom to bi trebalo da ima obrt nekih 40-80milijardi $...Zamislite vi sta sve ovi proturaju narodu koje gluposti a narod jos i veruje u prazna obecanjima koja samo u Srbiji prolaze...Neverovatno:dash:

Ako BK-ovci hoce da grade, neka grade, ali na regularnom zemljistu ( koje nisu smutili), uz svu dokumentaciju i placene poreze i takse. Tako se i drzavi sliva novac. Naravno, oni nemaju kapaciteta da ovo grade, a niko sa tolikim novcem nije idiot da njima bude partner. Pusta zelja nekadasnjih srpskih Rokfelera.

Ok da ne bih ređao ovde "haha" iako sam bukvalno pao sa stolice vrištajući, smireno da kažem - ovo je jebeno gore od Bačevićevih 10.000 milijardi, i kanalu Morava Vardar...

Alo brate, sine, sestro, rode, Srpski BDP je 40 milijardi, niti smo mi Dubai, još manje Las Vegas koji pominje, je li ovo moguće da osoba u 21. veku izgovori ?

Realno, većina Srbalja ni ne zna koliko je 20 milijardi, jedino mi jezivo što ona manjina što se specijalizovala za informisanje ove većine takođe ne zna :lol:

BK je jos uvek nedostignuta medijska kuca po kvalitetu.

Realno, Total Kontakt neprevaziđena emisija i dalje :mrgreen:

Back