Bjuti slip

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Prolazim kroz jako tesku ljubavnu krizu. Niko za nju ne zna. Vec sam vam pricala o onom decku, kojeg sam sifrovano oznacila kao R80. On je prekinuo kontakt bez iakakvog objasnjenja. Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u njeega, ali ono sto j sigurno je da cim mi se zavrsi neka aktivnost, ja lezem da spavam, da ne bih mislila o njemu. Ponekad provedem i po 18 sati spavajuci. Da li je neko tako pokusavao da preboli nekog? Da li je to bekstvo od stvarnosti, koje je pozeljno? Sta drugo da radim?

Izlazi i kreci se, spavanje nije resenje.

Kakvo si mu ime dala kao onaj R2 D2.

Izlazim. Skoro svake veceri izadjem, ali cim se vratim odmah legnem da spavam, da ne bih mislila o njemu i tako do sledeceg izlaska. Preko dana posle treninga odem na pice sa drugaricom ili drugom, kada dodjem kuci odmah legnem da spavam. Moram da ucim, a ne mogu da se nateram.

Gledala sam ovaj klip. Nije mi nesto. Isforsirano je. Ja sam veganka.

Veganstvo dobija na zamahu. Danas nema restorana a da se ne moze naruciti nesto konkretno biljnog porekla. Koliko je do promene svesti toliko je i do boljeg uvoza, zacina iz Afrike ima na svakom cosku, ranije bio samo biber, so i aleva paprika.

Izlazim. Skoro svake veceri izadjem, ali cim se vratim odmah legnem da spavam, da ne bih mislila o njemu i tako do sledeceg izlaska. Preko dana posle treninga odem na pice sa drugaricom ili drugom, kada dodjem kuci odmah legnem da spavam. Moram da ucim, a ne mogu da se nateram.

Moras osvestiti njegove negativne osobine, tada ga vidis i u drugom svetlu. Onda skapiras da nije vredan da na njega trosis svoju energiju.

- - - - - - - - - -

Radioaktivan je !

Moguce. Tricijum curi iz svih svetskih reaktora.

Pa, da, da mu to kazem pa da bude: Il' me ljubi, il' me ubi.

Ne javlja mi se vec neko vreme.

Kako vrcaju ideje, pravi brainstorming. Da može se i tako reći il me ljubi li ubi, ali meni je veselija moja verzija, ovo je mnogo mračno i depresivno.Može se svašta ponešto reći na tu temu il mi puši il meso suši, il je Ksanan ili anal, ili ...koliko je tu samo slojeva, koliko varijacija!

Kako vrcaju ideje, pravi brainstorming. Da može se i tako reći il me ljubi li ubi, ali meni je veselija moja verzija, ovo je mnogo mračno i depresivno.Može se svašta ponešto reći na tu temu il mi puši il meso suši, il je Ksanan ili anal, ili ...koliko je tu samo slojeva, koliko varijacija!

Idem da doruckujem, pa na fitnes, pa na pice, pa na spavanje i tako u krug.

Prolazim kroz jako tesku ljubavnu krizu. Niko za nju ne zna. Vec sam vam pricala o onom decku, kojeg sam sifrovano oznacila kao R80. On je prekinuo kontakt bez iakakvog objasnjenja. Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u njeega, ali ono sto j sigurno je da cim mi se zavrsi neka aktivnost, ja lezem da spavam, da ne bih mislila o njemu. Ponekad provedem i po 18 sati spavajuci. Da li je neko tako pokusavao da preboli nekog? Da li je to bekstvo od stvarnosti, koje je pozeljno? Sta drugo da radim?
Mozda konacno da probas seks sa nekim?

Prolazim kroz jako tesku ljubavnu krizu. Niko za nju ne zna. Vec sam vam pricala o onom decku, kojeg sam sifrovano oznacila kao R80. On je prekinuo kontakt bez iakakvog objasnjenja. Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u njeega, ali ono sto j sigurno je da cim mi se zavrsi neka aktivnost, ja lezem da spavam, da ne bih mislila o njemu. Ponekad provedem i po 18 sati spavajuci. Da li je neko tako pokusavao da preboli nekog? Da li je to bekstvo od stvarnosti, koje je pozeljno?

Sta drugo da radim?

Izađi malo na Sunce, dobićeš osteoporozu od sedenja u kući.

Back