S Storage Temptation Elita Banovan Poruka 21.197 02.09.2021. u 18:17 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.101 Mr.Infinity: Da znam da je vama opoziciji nasilje svojstveno pošto ništa drugo i ne znate. Kliknite za proširenje... Oslobodite medije pa ćete videti da je opozicija i intelektualno jača od Vučića. Evo nek sutra na Dei i Čmarapi gostuju Nebojša Krstić i Dragan Đilas
Mr.Infinity: Da znam da je vama opoziciji nasilje svojstveno pošto ništa drugo i ne znate. Kliknite za proširenje... Oslobodite medije pa ćete videti da je opozicija i intelektualno jača od Vučića. Evo nek sutra na Dei i Čmarapi gostuju Nebojša Krstić i Dragan Đilas
zlatko01 Buduća legenda Poruka 27.420 04.09.2021. u 10:44 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.102 Jugoslav Čvarak: Sve sto sam ja vidio je napad muckog djubreta s ledja, nigdje ne postoji audiozapis. Kliknite za proširenje... mučko đubre....ovo me podseća na Zdravka Mamića
Jugoslav Čvarak: Sve sto sam ja vidio je napad muckog djubreta s ledja, nigdje ne postoji audiozapis. Kliknite za proširenje... mučko đubre....ovo me podseća na Zdravka Mamića
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.775 04.09.2021. u 10:47 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.103 zlatko01: mučko đubre....ovo me podseća na Zdravka Mamića Kliknite za proširenje... Pa tako i njega napadaju mucki, u grupi, nema sanse da dodju jedan po jedan, cak ni dok je bio na stakama.
zlatko01: mučko đubre....ovo me podseća na Zdravka Mamića Kliknite za proširenje... Pa tako i njega napadaju mucki, u grupi, nema sanse da dodju jedan po jedan, cak ni dok je bio na stakama.
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.775 04.09.2021. u 10:50 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.104 Djilas & Co. imaju nekoliko tisuca prekrsajnih i kaznenih prijava, gospodin predsjednik vidio ih svojim ocima.
Djilas & Co. imaju nekoliko tisuca prekrsajnih i kaznenih prijava, gospodin predsjednik vidio ih svojim ocima.
zlatko01 Buduća legenda Poruka 27.420 04.09.2021. u 10:57 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.105 Jugoslav Čvarak: Pa tako i njega napadaju mucki, u grupi, nema sanse da dodju jedan po jedan, cak ni dok je bio na stakama. Kliknite za proširenje... tako je...neka svemoćni ALLAH čuva Zdravka Mamića...
Jugoslav Čvarak: Pa tako i njega napadaju mucki, u grupi, nema sanse da dodju jedan po jedan, cak ni dok je bio na stakama. Kliknite za proširenje... tako je...neka svemoćni ALLAH čuva Zdravka Mamića...
Umri_muski Legenda Poruka 74.034 05.09.2021. u 11:07 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.106 Storage Temptation: Oslobodite medije pa ćete videti da je opozicija i intelektualno jača od Vučića. Evo nek sutra na Dei i Čmarapi gostuju Nebojša Krstić i Dragan Đilas Kliknite za proširenje... To ne bi valjalo , jer recimo ti bi odmah dobila ban za sva vremena na ovom forumu sa svim svojim klonovskim i klovnovskim nalozima..
Storage Temptation: Oslobodite medije pa ćete videti da je opozicija i intelektualno jača od Vučića. Evo nek sutra na Dei i Čmarapi gostuju Nebojša Krstić i Dragan Đilas Kliknite za proširenje... To ne bi valjalo , jer recimo ti bi odmah dobila ban za sva vremena na ovom forumu sa svim svojim klonovskim i klovnovskim nalozima..
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 91.386 15.09.2021. u 23:35 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.107
stugots Čovek Poruka 37.288 15.09.2021. u 23:40 - Bjelogrlić ~ Antonijević? Opozicija kontra vlasti #1.108 Straks92: Pogledajte prilog 1015596 Kliknite za proširenje... Google image search... dodela nagrada Karić fondacije za 2014. godinu. https://karicawards.com/dodeljene-nagrade-braca-karic-u-2014-godini/
Straks92: Pogledajte prilog 1015596 Kliknite za proširenje... Google image search... dodela nagrada Karić fondacije za 2014. godinu. https://karicawards.com/dodeljene-nagrade-braca-karic-u-2014-godini/