zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Niko ne kaže da je najgore, već da nije baš kvalitetno (naravno ima pesama koje su izuzetak)........Не ради се о томе да ја друге убеђујем да је то најбоље, него да није најгоре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne kaže da je najgore, već da nije baš kvalitetno (naravno ima pesama koje su izuzetak)........Не ради се о томе да ја друге убеђујем да је то најбоље, него да није најгоре.
To kažem....Daleko bilo da je najgore...Kad pogledamo današnju muziku Dugme je mnogo iznad...
Ima boljih,ima gorih od njih,dakle,sredina.Bila bih imbecil kada bih rekla da mi se nijedna pesma ne dopada,naprotiv,imam celu diskografiju.
bolje i ukrasti pa da muzika bude dobra nego sam komponovati sranja.
Joj,kako nasa najbolja grupa...?nasmeja me.
a i ovo "bez obzira sto je pola pesama ukradeno..." je takva glupost da je bolje da nii nista napisao.![]()
sto se tice nase scene,dugme je po meni najbolja grupa bez obzira sto je pola pesama ukradeno. bolje i ukrasti pa da muzika bude dobra nego sam komponovati sranja.
svi ste kao neki veliki poznavaoci muzike.ne slusate dugme vec azru,ekv,haustor i ostala sranja. opustite se malo ljudi![]()
ako su to sranja.. onda jedem govna za dorucak, rucak i veceru... i zivim od toga.![]()
svi ste kao neki veliki poznavaoci muzike.ne slusate dugme vec azru,ekv,haustor i ostala sranja. opustite se malo ljudi![]()
ti za "poznavanje" muzike nemoj da se javljash molim te.... ti si bre toliki debil da ti ceo Djerdap ne bi bio dovoljan za elektroshok terapiju
Jeste li culi za izjavu Bregovica da mu se smucilo i bjelo dugme i rok&rol