BJELA I BIKOVIĆ KONAČNO GLUME ZAJEDNO: Ulaznice za film "Južni vetar" u PRODAJI!

Гледао сам Јужни ветар данас, није лош.Би било боље да има више Бугара у филму;)
Овај што је глумио Христов отац је глумио улогу Понтије Пилата у филму Страдање Христово чиј режисер је био Мел Гибсон.

Добра песма:ok:

Odgledao sam i ja film i mogu reći da je u suštini sranje, trejler je opravdao očekivanja. Sa ovom novom generacijom glumaca i režisera propali smo skroz.

Овај што је глумио Христов отац је глумио улогу Понтије Пилата у филму Страдање Христово чиј режисер је био Мел Гибсон.
I ja sam ga prepoznao odatle, zapitah se dal je moguce da je to isti glumac :lol:

Odgledah i ja. Reko' daj da vidim o čemu se radi kad se toliko priča o ovom filmu. I mogu reći da sam baš prijatno iznenađen. Ne znam zašto toliki hejt. Mislim, ne znam šta ste vi ljudi očekivali.
Prvo, tematika je vrlo zanimljiva i čudi me da je tako lako prošao film koji prilično eksplicitno govori o vezama vlasti, mafije, policije i kriminala u Srbiji.
Scenario je dosta dobar, produkcija i više nego dobra za naše uslove. Gluma takođe odlična. Još jednom se videlo kakva je glumčina bio Glogovac. Po meni, ova njegova uloga je verovatno jedan najbolje odrađenih likova u istoriji domaćeg filma. Bjelogrlić je definitivno daleko bolji glumac nego reditelj. Sporedne uloge veoma dobro odrađene. Čak je Biković koga inače organski be podnosim sasvim pristojno odradio glavnu ulogu. Kraj, pa dobro, kao što neko reče jeste malo bajkovit ali to je film ljudi. Stvarno ne znam zašto toliki hejt.

Back