DareS
Aktivan član
- Poruka
- 1.367
Тешко срање од филма...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
film je shit iebo te bikovic
film je shit iebo te bikovic
Тешко срање од филма...
Нећу гледати.
I ne treba. Gledaj tamo svoje piperki, patlidzan i zimnicu. I to neko mora da radi.
U gudru i taj rad se ne mesaj. Ni kao posmatrac.
_nobody_
Ух што си опасан, ти знаш све о томе![]()
Bežim od te pesme danima, bila sam prinuđena da je slušam u stanu do skoro, jedno izvesno vreme. Hvala Bogu, zaboravljena je... Ništa lično, verovatno sam ja tada bila nadrkana kad sam je prvi put čula, pa me je nervirala sreća osobe koja je pustila![]()
vezali te za radijator i mucili pesmomBežim od te pesme danima, bila sam prinuđena da je slušam u stanu do skoro, jedno izvesno vreme. Hvala Bogu, zaboravljena je... Ništa lično, verovatno sam ja tada bila nadrkana kad sam je prvi put čula, pa me je nervirala sreća osobe koja je pustila![]()
Bežim od te pesme danima, bila sam prinuđena da je slušam u stanu do skoro, jedno izvesno vreme. Hvala Bogu, zaboravljena je... Ništa lično, verovatno sam ja tada bila nadrkana kad sam je prvi put čula, pa me je nervirala sreća osobe koja je pustila![]()
I ja sam ga prepoznao odatle, zapitah se dal je moguce da je to isti glumacОвај што је глумио Христов отац је глумио улогу Понтије Пилата у филму Страдање Христово чиј режисер је био Мел Гибсон.
Odgledao sam i ja film i mogu reći da je u suštini sranje, trejler je opravdao očekivanja. Sa ovom novom generacijom glumaca i režisera propali smo skroz.
I ja sam ga prepoznao odatle, zapitah se dal je moguce da je to isti glumac![]()