BJ trazi od Kraljice da blokira Parlament

Не звучи много убедљиво. СНП и овако и онако има апсолутну већину у Шкотској.

На општебританском плану то, међутим, не значи пуно никоме осим лабуристима, који су растом СНП изгубили шансу да држе Вестминстер.
Meni se cini da je SNP na proslim izborima bas podbacio (Ruth Davidson je donela Torijevcima u Skotskoj mnogo glasova), ali videcemo da li ce uopste i da bude izbora. Izgleda to jos nije sigurno.

Kako ti je ruka, Победоносцев? Nadam se da prolazi i da ces umeti malo bolje da se cuvas ubuduce :cvet:

Хвала на питању, иде на боље полако!

Мислим да ће ови избори - а сад нема много шансе да их не буде, чини ми се - бити апсолутно везани за брегзит. Џонсонова шанса је да их прикаже као још један референдум и обећа моменталан излазак ако добије већину. И са том стратегијом може да победи. Изгубиће без сумње неке од тих чланова из Шкотске, али се нада да ће узети све енглеске гласаче који сад флертују са Фаражом. Ако му то пође за руком, коцка ће се исплатити.

Ако не пође... ући ће у историју као премијер са најкраћим мандатом икад.

Краљевство се сагињати неће!

Сваки но-дил закон који се спроведе сад и евентуално блокира излазак пре 31. биће под хитно поништен након надолазећих избора избацивањем психички оболелих из Тори партије и убацивањем Најџелових младих четника.

Back