BIZUTERIJA, KAISEVI, TORBICE. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma...
Najviše volim da to, pored knjiga, dobijam na poklon, jer uvek kad stavim, podseti me na oosbu koja mi je to poklonila...
I imam dosta nakita...
Ne volim samo prstenje i narukvice nešto posebno... smetaju mi... ali zato sam se zaljubila u ručne satove otkad sam bila u Švajcarskoj i plakala pred izlozima gledajući one koji mi se sviđaju, a koji su koštali preko 300 franaka... :( Ali to već nije bižuterija... :)
Mada, u poslednje vreme sve ređe da stavljam neki nakit... Štaviše, samo neke diskretne minđuše i to je sve... Ne znam koliko će da me drži ta faza... :)

Volim nakit, ali ne volim sve. Na primer nikad ne bih stavila neku ogrlicu, narukvicu ako poredm mene istu takvu ima jos njih 1000. Znaci volim unikate, nsto je prilicno tesko naci ovde. Ali, letos na moru sam kupila par kompleta (narukvica-ogrlica-mindjuse) rucno radjeni i sigurna sam da ih niko nema. Volim da stavljam kad izlazim i esarpe i sve to naravno samo ako mi sed lepo slaze, ne stavljam nakit po svaku cenu

U poslednje vreme je bas pocela da mi se svidja bizuterija.Tj pocela sam da nosim bizuteriju u nekim specijalnim prilikama.Kupila sam nekoliko pari unikatnih mindjusa u Pobedinoj ulici od coveka koji ih prodaje i izradjuje rucno.Rucno pravi i mindjuse od stakla.Ko je ljubitelj unikata neka pogleda kad je u prilici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back