Biznismeni sa Jarinja-KAKO JE OTIMAN NOVAC ZA KOSOVO

Poruka
19.997
KAKO JE OTIMAN NOVAC ZA KOSOVO

Bogataši - Na listi ljudi koji važe za glavne izvođače radova u pokrajini su: Vladimir Milentijević, Krsta Milić, Marko i Zoran Jakšić, Vuko Antonijević, Radenko Nedeljković...

Za Srbe sa Kosova i Metohije u poslednjih 12 godina iz budžeta Srbije otišlo je šest milijardi evra, koje nisu namenski potrošene, tako da se opravdano sumnja da su pojedinci profitirali. Press je istraživanjem pokušao da ustanovi na čijim računima je završio taj novac.
U južnoj srpskoj pokrajini, kako navode naši sagovornici, postoji čitava grupa ljudi koja je razradila sistem kako da se preko noći enormno obogati.

Srbi sa Kosova tvrde da se na tako malom prostoru „zna ko su lokalni biznismeni". Kako saznajemo, najveće svote državnog novca otišle su u izgradnju objekata koji, nažalost, nikada nisu završeni. A i oni koji jesu neuporedivo su manje koštali nego što je prikazivano. Cene su mahom bile naduvane, jer su kako tvrde naši izvori pojedinci najveći deo novca uzimali za sebe, „a ostatak delili sa političkim mentorima u Beogradu".

Vise o tome http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/198651/Biznismeni+sa+Jarinja.html

Ko kaze da se od Kosova ne moze lepo profitirati... A vidite i ovo http://www.narodnekuhinjekim.com/narodne-kuhinje

Ko kaze da se od Kosova ne moze lepo profitirati...
Наравно да може да се профитира...али на крају завршиш на потерници...

wantedlika.jpg

Čudno je kako neke pogadja istina.

A Marko Jakšić i kompanija imaju i te kako koristi od takvih napaljenih budaletina.

Da, ja prosto ne mogu da verujem. Malopre čitam neku drugu temu, neki konj izgubio prvo mesto, navodno jer je vlasnik Hrvat,
a neki imbecili shvataju da je sam konj - Hrvat. Stvarno mi je teško da svarim da je neko takav kreten, nego samo
namerno vrti jednu te istu priču.

Vidi ovog sa, čini mi se, slikom Miloševićevog sina... pričaj nam o organima, pusti pare. Ako prićaš o organima, onda OK.
A ako spomeneš da tamo ima lopova koji se bogate na račun onih ljudi koji tamo žive - onda si vele-izdajnik.
Pa, Slobin sine, koliko ti para tamo uzimaš?

Da, ja prosto ne mogu da verujem. Malopre čitam neku drugu temu, neki konj izgubio prvo mesto, navodno jer je vlasnik Hrvat,
a neki imbecili shvataju da je sam konj - Hrvat. Stvarno mi je teško da svarim da je neko takav kreten, nego samo
namerno vrti jednu te istu priču.

Vidi ovog sa, čini mi se, slikom Miloševićevog sina... pričaj nam o organima, pusti pare. Ako prićaš o organima, onda OK.
A ako spomeneš da tamo ima lopova koji se bogate na račun onih ljudi koji tamo žive - onda si vele-izdajnik.
Pa, Slobin sine, koliko ti para tamo uzimaš?
Хехе, мени нешто кажеш?:)
Немам ја шта да "узимам" са Космета, ја помажем Србима који живе тамо у сталном страху за живот.
А да ли је за Звонка Веселиновића и остале поменуте ишта доказано? Да су учествовали у икаквим криминалним радњама?
Чудновато је како неки имају нос да региструју смао оно што им прија, а остало нема везе.:roll:
Вероватно си се унесрећио кад је откривена "Жута кућа".

I tako kad presusi sisa iz Begisha koja je vec na izmaku,pomenuti bizmismeni vec odavno dobro situirani po centralnoj Srbiji a i sire, ostavice obicnu gologuziju na kazan kod Tacija a oni koji nece stavice oglase/table NA PRODAJU...

Ima dve vrste ljudi koje JOS UVEK zanima Kosovo: oni koji od toga VUKU KORIST i oni koji su NAIVNI pa NASEDAJU NA MANIPULACIJU.

Za ovo se davno zna,a jadnici ( obicni ljudi) ne smeju ni da pisnu.Sever je u ruke "gangstera",kao sto su Zvonko Veselinovic i njegov brat,Mentor Beqiri i njegov brat,Jaha i Alban Osmanaj,Haljilj Hasanaj.Svi su oni tvrdo vezani sa takozvanim politicarima koji brane "interese" Srba na Kosovo,kao sto su Marko Jaksic,Milan Ivanovic.......i klapa.Grabe i grabe milione a neki ovde sanjaju kako su oni najveci "patrioti".

Back