Biznis sa hotelima

ima tu više momenata u zavisnosti od popunjenosti i troškova održavanja.nij isto ako imaš 15 jednokrevetnih soba i dve sobarice i dva recepcionara i svako vece 10-12 nocenja i 150 jednokrevetnih soba,20 sobarica,4 recepcionara i svako vece 50-60 nocenja...a da ne pominjem restoran i vanpansionsku potrosnju...

E... hoteli se nikako ne isplate... To je veliko bacanje para (u Srbiji), a cak i kada se sve spremi za otvaranje hotela, zafali neka dozvola kako bi jos neko bio potplacen (znam iz prve ruke :))...

Vise se isplati kupovina stanova na atraktivnim mestima po Srbiji, kao sto su banje, planine, okoline jezera... i te stanove izdavati na odredjen broj nocenja...

Uglavnom se nasi ljudi odlucuju na privatan smestaj...
Hoteli im ne padaju na pamet...
I znam da tokom cele godine ljudi koji ovako izdaju svoje stanove ili kuce, dobro zaradjuju...

A koliko njih puca i zatvara hotele?Stvarno je glupo da pokusas da dajes odgovor na ovu temu,zar ne?

Ne, nije glupo, nisi ni ti skontao poentu odgovora...

Pokusavam covjeku objasniti da ce dobiti odgovor u skladu sa pitanjem koje postavi, postavio je totalno uopsteno i "smijesno" pitanje i ja sam mu dao isti takav odgovor...

A primjetio sam i da isti postavljac postavlja iskljucivo uopstena pitanja i najcesce pitanja bez imalo smisla, da ne kazem glupa pitanja.

Nije valjda ovaj portal namijenjen za postavljanje neozbiljnih i glupih pitanja tipa "Kako postati milioner, kako se obogatiti, kakav je biznis sa hotelima, isplati li se otvoriti benzinsku stanicu" itd.Nismo valjda spali na te grane...

Koliko vlasnici otprilike zaradjuju od noćenja u njihovom hotelu mesečno?

Pa mislim da ti je NT Vending lepo odgovorio...
Ne mozes ocekivati precizan odgovor na neprecizno pitanje
Koji hotel,gde,koliko soba,u kom mesecu(npr hotel na planini verovatno ce veci promet imati u februaru negu u oktobru) itd itd...
Preformulisi pitanje,pa se javi.

Ne, nije glupo, nisi ni ti skontao poentu odgovora...

Pokusavam covjeku objasniti da ce dobiti odgovor u skladu sa pitanjem koje postavi, postavio je totalno uopsteno i "smijesno" pitanje i ja sam mu dao isti takav odgovor...

A primjetio sam i da isti postavljac postavlja iskljucivo uopstena pitanja i najcesce pitanja bez imalo smisla, da ne kazem glupa pitanja.

Nije valjda ovaj portal namijenjen za postavljanje neozbiljnih i glupih pitanja tipa "Kako postati milioner, kako se obogatiti, kakav je biznis sa hotelima, isplati li se otvoriti benzinsku stanicu" itd.Nismo valjda spali na te
grane...

Ma mislio sam da se smaras bezveze da objasnjavas coveku.Kao sto si rekao,pitanje je isuvise uopsteno,tako da nema ni konkretnog odgovora...

Back