Biznis ideja?

sERAno92

Obećava
Poruka
53
Predlozi za dobre biznis ideje savremenog doba :) Jedna od ideja je samouslužna autoperionica, ali možda neko od vas ima neku bolju ideju? Šta mislite koja ideja moze da se pretoči u dobar biznis? Prednost imaju svakako poslovi koji ne iziskuju zaposlenje velikog broja ljudi… što je slučaj upravo sa autoperionicom. Možda ova tema još nekome pomogne u ostvarenju svojih ciljeva :)

Ali znam neka sela, tj manja mesta od oko 5000 stanovnika u Vojvodini, koja nemaju… i ljudi voze u druga mesta da peru auto… ne mora nužno biti Bg i Ns, čak šta više, ne želim da budem baš upadljiv…. Ne znam, to je samo ideja. Novac imam za ulaganje, samo želim da pogodim sa idejom.

Predlozi za dobre biznis ideje savremenog doba :) Jedna od ideja je samouslužna autoperionica, ali možda neko od vas ima neku bolju ideju? Šta mislite koja ideja moze da se pretoči u dobar biznis? Prednost imaju svakako poslovi koji ne iziskuju zaposlenje velikog broja ljudi… što je slučaj upravo sa autoperionicom. Možda ova tema još nekome pomogne u ostvarenju svojih ciljeva :)
malo je off topic ali jedan covek je zaradio milione dolara tako što je pitao chat openai 4 (veštačka inteligencija) o nekim biznis idejama, kako da ih realizuje, kako da zaradi od njih itd. Inače možes da pokušaš da investiras u kriptovalute. Frizerski salon, Servis mobilnih telefon Trafika takodje nisu lose ideje...

Back