Bizarni zdravstveni faktori dokazano smanjuju penise

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.085
Većina muškaraca brine o tome.

I dok ne mogu mnogo da urade prirodnim putem da povećaju svoje penise, postoji nekoliko zdravstvenih stanja i faktora načina života koji ih mogu učiniti manjim.

U stvari, dužina muškog penisa može se smanjiti za oko jedan inč iz različitih razloga.

Pušenje, na primer, može doprineti smanjenju tako što oštećuje krvne sudove koji su ključni za održavanje erekcije, što znači da muškarci postaju manje krupni tokom seksa.

1726692341837.png

Poslednja izmena:
Testosteron, muški polni hormon, neophodan je za održavanje seksualnog nagona i erekcije.

Pokazalo se, na primer, da pušenje oštećuje krvne sudove u celom telu, uzrokujući da se sužavaju i sprečavaju krv da teče do penisa. To može dovesti do slabije erekcije ili nemogućnosti održavanja erekcije.

Smanjenje penisa i erektilna disfunkcija takođe mogu biti znak ubice broj jedan - srčanih bolesti.

Slično pušenju, bolesti srca dovode do sužavanja krvnih sudova i smanjenog dotoka krvi u penis, što može dovesti do smanjenja tokom vremena.

Bolest srca takođe uzrokuje nakupljanje plaka u arterijama, smanjujući dotok krvi u penis.

Dr Samplaski je takođe ukazao na gojaznost kao krivca za smanjenje penisa. To je zato što mast sadrži enzime koji pretvaraju testosteron u estrogen - ženski polni hormon.

Bez dovoljno testosterona, penis se može smanjiti ili skupiti.

U nekim slučajevima kada se penis čini manjim, možda se zapravo ne smanjuje.

Salo u donjem delu stomaka može povući organ ka unutra ili omotati osovinu, što ga čini manjim.

Stoga, gubitak težine može pomoći da se penis više izvuče i da izgleda veći.

Većina muškaraca brine o tome.

I dok ne mogu mnogo da urade prirodnim putem da povećaju svoje penise, postoji nekoliko zdravstvenih stanja i faktora načina života koji ih mogu učiniti manjim.
Sumnjam da vecina ima komplekse.

Mogu zapravo, vezbe tegljenja ligamenata, i onda kad ligamet se radtegli, onda ono sto je unutra izleti napolje, u nedostatku lepseg izraza xD Tako da je i 4cm moguce u duzinu dobiti na sasvim prirodan nacin. I to su naucno dokazane stvari. Debljina, tj obim takodje nisu problem, injekcija u koleno pa u pipi i moze se naduvati u nedogled.
Ove price oko smanjenja mi nekako deluju kao mit. Znam samo da sa godinama potencija opada.
I znam za druga sto je uzimao stetoide za bildovanje, da je govorio da mu se cini tanji i pun venčuga, ali ne i kraci

PS. Ovo za produzenje i prosirenje nisam probao, svega mi , al znam one sto tvrde da znaju one sto jesu, al gledao sam na TV davno isto.

U sustini zene ne osete razliku, tako da ovi sa ko pleksima mogu da odahnu

Back