BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Tog jednog ozbiljno ebe činjenica da će teško uživati u nagradi u ćorki , a još manje ako ga izedu medvedi ili se smrzne
Medvedi zimi spavaju, budale - ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tog jednog ozbiljno ebe činjenica da će teško uživati u nagradi u ćorki , a još manje ako ga izedu medvedi ili se smrzne
Medvedi zimi spavaju, budale - ne.![]()
................... ajde, objasni ti to nekom medi koji ti razvaljuje vrata od sklepanog skloništa jer je bio gladan pa se ranije probudio.
Uostalom vukovi ne spavaju, a vatreno oružje je zabranjeno.
Sve ja to znam, ali milion dolara je ipak milion dolara....![]()
Realno, podeliće ga oni koji prežive.
- - - - - - - - - -
Realno, 1,6, a podeliće ga oni koji prežive.
L:judi kada pljackaju banku znaju da mogu vrlo lako biti ubijeni ili otici na dugogodisnje robije, a ipak to rade.
Za mnogo manje pare.
Realno, 1,6, a podeliće ga oni koji prežive.
Takav realiti ne može da se dogodi u Rusiji !
NIKADA.
Tvrdim i potpisujem.
Kako je opisano u uvodnom članku, to je na rubu pomračenog uma.
Samo ako se upecaš na bombastični reklamni uvod.Pretsoblje kanibalizma !
Lako je u Sibiru praviti takav rijaliti,pa o0ni su iovako navikli na gladovanje.
Sve ok ako neko dobrovoljno udje u to, ali ne razumem zasto je vatreno oruzje zabranjeno?![]()
Sve ok ako neko dobrovoljno udje u to, ali ne razumem zasto je vatreno oruzje zabranjeno?![]()
Dovoljno bi u tom slučaju bilo zabraniti revolvere.Da ne bi igrali ruski rulet i sablaznili naciju !
Koliki pavijan moraš da budeš da bi poverovao da na teritoriji RF možeš nekog nekažnjeno da ubiješ ili siluješ, pa još to da bude javno prikazano![]()
Privuklo me je milion dolara...
Za te pare bih i bradu pustio, cetnicku ili ISILovu, svejedno....
Dovoljno bi u tom slučaju bilo zabraniti revolvere.
Ne možeš da igraš ruski rulet sa sačmaricom...![]()
Eto Zmaja dogodine u Sibiru
Ruski rijalitiji su ko i svaki rijalitiji. Evo ovde nisu uslovi loši pa se pobiše lol.