Bizarne navike u ishrani

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.940
https://en.buzzerilla.com/will-make-question?

Neke neobične navike u ishrani su iz zdravstvenih razloga, dok su ove druge
jednostavno zato što oni vole bizarne kombinacije hrane.

Da li ste ikada pomislili da uparite kečap i banane? Malo nam je postalo mučno
kada smo čuli za ovu kombinaciju jer ne zvuči kao da bi bila ukusna. Ovo je jedna
od najčudnijih kombinacija koje smo do sada čuli.
image-8o3KQTxtfuc4uNOj.jpg

Pa, ako želite da jedete kao Bijonse, trebalo bi da probate kečap i banane zajedno jer je to
jedna od njenih omiljenih poslastica.. Bijonse je poznata i po tome što u torbici nosi ljuti sos.

Mnogi ljudi imaju kombinacije hrane koje vole, ali drugi ljudi misle da su zaista bizarne.
Na primer, omiljeni sendvič Čeninga Tejtuma je nešto što nikada ne biste pomislili da
sastavite jer bi vam verovatno bilo mučno.

image-1l7sGo2neifkGdEe.jpg

Tatumov omiljeni sendvič je puter od kikirikija i žele sa slojem hrskavog Cheetosa u sredini.
Nikada ne bismo pomislili da uparimo sirnu užinu sa PB&J jer je to već savršena kombinacija slatkog i slanog. Nismo probali..Meni ovo izgleda kao neke kobasice.

Tejlor Svift mora da je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice. Ona je na vrhu
top-lista više od jedne decenije i svi je vole, bez obzira na godine i pol. Iako deluje
slatko, voli da upari nešto kiselo uz svaki obrok.

image-14ynRyRZMqJmAUA3.jpg

Sviftova voli da pije limunadu sa ukusom lavande svaki put kada pojede sendvič, i zvuči prilično dobro. Ne zvuči tako čudno dok ne shvatite da ovo mora da ima svaki put kada jede sendvič.

Prošlo je dosta godina otkako je Kortni Kardašijan podelila kako jede svoje Kit Kats, ali mi smo tu da vas podsetimo. Za razliku od normalne osobe, Kourtnei ima sistem od šest koraka za jedenje oblatni prelivenih čokoladom.

image-Cu2ycIhoAVORXy74.jpg

Kourtnei cepa štanglu, grize oba kraja, pojede čokoladu sa dugih strana, zatim vrh,
a zatim razdvoji svaki od slojeva vafla kada završi spoljnu čokoladnu školjku. Ona preporučuje svima da isprobaju njen metod, ali mi smo ga isprobali i to je gubljenje vremena...
Bah..dosta o poznatima i njihovoj hrani.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mogu da menjam navcin ishrane,ali ukuse ne menjam,kasno mi je za to.Kazu da beli hleb goji,jest mozda taj iz drzavne pekare,kada ko zna kakvih aditiva ima.Od malena sam jeo mnogo hleba i stalno mi je bilo parce hleba u rukama,pa i napolje,nevezano koje je godisnje doba.Uvek sam bio medju onim mrsavim i kasnije nikada nisam imao vise od 78 kg.Posle povrede kicme,kako je prolazilo vreme,pa tek posle 10 godina sam poceo da se gojim,ali ne zbog hleba,vec zbog sve tezeg kretanja.Opet sada polako skidam kilazu,jer ne jedem hleb ne jedem za dorucak,a za uzinu i rucak normalno.U stvari nista preterano,jer posto se slabo krecem i nisam toliko gladan.Ponekad uzmem za uzinu domacu slaninu i hleb i opet za otprilike 6 meseci sam skinuo sa 105 na 92 kg.Zadovoljan sam,neka ide tako polako,mislim da je to najsigurnije.

Pa... najegzibicionističkije sa hranom bi mi bilo to što sam kao dete volela grisinice da umačem u krem.

Eventualno, dok sam studirala, dobar, a i svakodnevni obrok mi je bio Stobi fllips u kombinaciji sa pavlakom.
Nemaš vremena kao student da se bakćeš sa kuvanjem, ne stižeš u menzu... Mora samo da se štreba, štreba i štreba.
Hjao, osobi koja mi je dala taj recept sam zauvek zahvalna. 💕

Kako mogu sve to da spajaju jbt. Meni je mnogo tipova hrane generalno odbojno, da ne kažem odvratno (meso naročito, ali i jaja, pa i kajmak), a ne volim ni kad se u veganskoj prehrani baš svašta meša i utrpava, mada je drugačiji tip ishrane (iako povremeno kršim ribom, sir jednom u dve godine uzmem da ne ispadne da sam dežurna budala, iako bih čest jeo tofu sir nego nemam uvek da kupim) pa se može i mešati i kombinovati. Ali ovo kečap i banane, itd, užas baš. Ima i užasnih sardina, to sam video kad sam jednom kupovao, tipa sardina u ulju sa paradajzom i neke takve bizarnosti. Vidim da je ovaj Tatum neko meso, ćevape neke stavio na hleb pa to valjda preklapa sa džemom i puterom. Možda se folira da ispadne 'drugačiji'.

Hrana generalno dolazi iz zemlje i sa drveća, i treba je tako tretirati, kao proizvod neutralne prirode, a može se uživati i u takvoj, veganskoj, ima jako finih jela i kombinacija, samo treba biti kreativan i imati živaca. Posne palačinke su do jaja. Medjutim hrana od živih bića što dolazi je meni nečista, naviknuti smo na to ali ceo taj proces pravljenja pašteta, slanina, kobasica... ima privlačan miris ali mimo toga je odbojno baš. Ćevapi imaju grozan miris, posebno kad se ohlade pa se uhvati ona životinjska memla lešine, tačno se oseća, probija kroz meso.

Slatkiši su štetni iako ima privlačnih, tu je bolje koncentrisati se na voće, ako čovek ima para da kupuje posne kolače, ili praviti sam nešto ako možeš nego jesti ona fabrička ubrizgana stvrdnuta čuda. Baš sam juče jeo neko kupljeno smrznuto voće, malo kupine, jagode, fino baš. I mleko biljno je stoput bolje od kravljeg, moje mišljenje ali kad uporedim stoput je jače.

Back