- Poruka
- 35.804
Kad ti se golo muško prostre da crtaš akt, prođe te želja, veruj mihahah tebe muskarac moze bas na prvi pogled da sjebe![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti se golo muško prostre da crtaš akt, prođe te želja, veruj mihahah tebe muskarac moze bas na prvi pogled da sjebe![]()
Samo tražim ženku, s kojom fijelim košulju.Вала, ако ти кажеш, то је потписано!
Mozgić si tijer je ne jedes sa korom
ma kad se skine,a ti pomislis uuuuKad ti se golo muško prostre da crtaš akt, prođe te želja, veruj mi![]()
A ako je maći bez obzira što vidim izduuuženo?ma kad se skine,a ti pomislis uuuu![]()
da ocenimo mi toA ako je maći bez obzira što vidim izduuuženo?![]()
Ma zapeo negde u razvojuda ocenimo mi to![]()
Па лудих колко оћешSamo tražim ženku, s kojom fijelim košulju.
![]()
Nije bezveze, super je.Ноуп, ал то је нека глупост типа банансладолед, можда мало крема..бзв
mozak mi radi brže od pametie stvarno si bre bolestan!
banana split, rekoh već@Sensei kakva je tvoja banana,jel isto plasi zene?
nista,ne volimbanana split, rekoh već
jesi probala ikad?nista,ne volim
jesam,davno..jesi probala ikad?
ko zna kakvu si levačku probalajesam,davno..
First world problemsministarka za rodnu ravnopravnost
Prosto genijalno. Kako li je dotična navukla takvu fobiju?Švedska ministarka za rodnu ravnopravnost i radni život navodno pati od iracionalnog straha od banana koji je sprečava da se približi popularnom voću.
Paulina Brandberg je prvi put spomenula svoju fobiju od banane u obrisanom tvitu iz 2020. godine, opisujući je kao „najčudniju fobiju na svetu“, ali se to pitanje nedavno ponovo pojavilo i postalo je u nacionalnim vestima u Švedskoj nakon što su novine The Ekpressed objavile seriju procurelih mejlova koji su otkrili snagu njene odbojnosti prema žutom voću.
Osoblje Brandbergove poduzelo je velike mjere kako bi osiguralo da 41-godišnja političarka ne dođe u kontakt sa voćem, šaljući poruke ljudima i mestima koje je unapred zakazala kako bi ih obavestila o svojoj fobiji i vodeći računa da se nijedna banana ne pojavi.
Pogledajte prilog 1644902
Žuta boja nije po NATO standardu, kineska posla...@andjelijaa ,al kako volim bananu a žutu boju ne volim?![]()
Niti jedna vlada ne voli da se ocjenjuje rad ministra, recimo Siniše malog...da ocenimo mi to![]()