Bivsi

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To što mi žene shvatamo da vi muškarci povremeno imate kako da kažem te "određene" potrebe, ali ne očekujemo i ne želimo da baš toliko budemo do tančina upućene u vaše fantazije. Što znači, bolje ih zadržite za sebe ili podelite sa bliskim prijateljima. Jer nas to nimalo ne impresionira, a može negde da napravi "gard" između partnera.
muskarci imaju potrebe? a zene sluze samo za ispunjavanje tih potreba?

Uopste ne razumem to muskarci su nezajazljive zivotinje, debilcici, a zene su visa bica, pa eto razumeju jadnike
U istom rangu je zene nemaju fantazije i potrebe
Šta da ti na ovo odgovorim?
Jedan pametan muškarac je rekao:"za mene je svaka žena koja postane majka u rangu svetice. Možda je čak i prostitutka, ali je i majka i ja je posmatram kao sveticu". Ne mislim da su žene nikakva superiorna bića u odnosu na muškarce, i ovo sad nije baš ni u skladu sa temom,ali se slažem da eto imamo od boga dar koji muškarci nemaju.

Zamisljate li bivseg/bivsu dok masturbirate, konkretno kroz evociranje nekih sexova ? I ako ste u vezi da li bi ste ikad to smjeli priznati .... i kako bi reagovali kad bi vam partner tako nesto priznao ? :D
не.
признала сам једном за богдана богдановића и један је замрзео кошарку. :мистергрин:

Back