Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a dobro, neka druga, pra bivsaDaj bre čoveče pa bivša mi dosadila, a ne još da masturbiram na nju.
Vjerujem, ona je zavrsila idealizovana, a na to kita slabo skaceIma neka pra prva, ali mi je ostala u jakom lepom sećanju da bih to kvario masturbacijom.
Cuj fuj ... kako je tad bilo jam jam ?jao fuj
nedostatak maste?
Sta je stvar postovanja, ne razumijem?ne
sta ima da mi govori, to je stvar postovanja
po statistici, zenama nije uvek vazan akter u fantazijama...ona fora da se ne vidi lice, vec situacijeCuj fuj ... kako je tad bilo jam jam ?
Ne, cisto onako, pitam se pitam sta vam je sve u glavama dok se samozadovoljavate ?![]()
po statistici, zenama nije uvek vazan akter u fantazijama...ona fora da se ne vidi lice, vec situacije
meni bude neko sa kim u zivotu nikad ne bih bila..zato je valjda fantazija
Ma nije, da vidis to treba ti neka da ti otvori ociMa kakvi idealizovana. Stvarno je bila idealna.
Sta je stvar postovanja, ne razumijem?![]()
Pa dobro, vjerujem da kod zdrave osobe ne postoji obrazac, tj da se samo na jedan te isti materijal samozadovoljava, ono sto mene zanima je da li ste ikad sex sa bivsim iskoristili kao joker u tim situacijama?po statistici, zenama nije uvek vazan akter u fantazijama...ona fora da se ne vidi lice, vec situacije
meni bude neko sa kim u zivotu nikad ne bih bila..zato je valjda fantazija
Istina ako je gorka, ona je i dalje istina, i kao takvu je treba cijenitispominjanje bivsih u tom kontekstu mi je vrlo neukusno
granica izmedju iskrenosti i bezobrazluka cesto zna biti vrlo tanka
Ti onda ne drkas, vec se hebesja kad drkam mislim samo na sebe, sebična sam jbg..
licim li ja na nekrofila?Pa dobro, vjerujem da kod zdrave osobe ne postoji obrazac, tj da se samo na jedan te isti materijal samozadovoljava, ono sto mene zanima je da li ste ikad sex sa bivsim iskoristili kao joker u tim situacijama?![]()
jebbem sebe se..Ti onda ne drkas, vec se hebes![]()
Jbg, nenormalno je masturbirati na bivse?licim li ja na nekrofila?
normalno da ne
Pa da ... samo polako, ne pretjerujjebbem sebe se..