bivsi?

Note to Diane: ne odgovarati više na teme na kojima traže mišljenje o svojim ličnim pitanjima, jer uvek izmene postavku nakon što ti odgovoriš.

Another note to Diane: nachepiti gljivu čim se ukaže prilika.

...čoodno je malo šo mu baš sada...kao sveže razvedenom trebaš da boodeš pored njega.......sveže razvedeni bračni parovi žele da odmah imaju nekog pored sebe.....često...to je dokaz "sooprotnoj strani"....bivšem sooproožniku da on ima nekoga...i da je dobro podneo razvod...znači takmičenje se nastavlja...i kada su rzvedeni i tek tada se čak rasplamsava....
Oooo najmudriji medj' najmudrijima zasto ne postavi ovo uputstvo pre neg' mi kuca izgore? :worth:
U krajnjem slucaju zasto ovo nije lepljiva?
Jel' naplacujes duhovno vodjstvo i jel' ima popusta za starije clanove? :whistling:
Jupi, prestala me glava, ova pacenichko/forumashka terapija, bolja od kosmodiska i tigrove masti...i reuma i kostobolja me popustile :-)
:super:

A ti... miss naivna:
Nizak moral, price i zivoti prepuni supljina, neispunjeni toliko da moras krasti tudje, dodati, skrpiti, dopuniti... tek da bi imala da popunis rupe od pola decenije. Tuzno, ali nije vredno sazaljenja jer je lazno. 4posta prepuna kontradiktornosti... *** sta da je trebalo 12 da napises?!
Sta ce reci moji? Saznali su pre 5god kad je bila njegova zena kod mene kuci i svasta im rekla ko djavo.
A bas je trebalo sapmite da vam donese i za useljenje nesto :dash:
imam 37god...svi mi kazu da bi trebala da se udam i da imam decu...a sta da radim?.Kasne mi godine i bioloski sat mi otkucava...
Da imas 37 i da je zivotni stav "sta ce reci moji" QQ i lele... ali da ti sat otkucava, sedi i porazmisli jel' jos kuca il' je stao. On je trenutno jedini pozeljan kandidat a znamo da dete moze da ima, braka i gluposti se mani i pravi decu a.s.a.p. da ne bi zazalila za 5godina
zabavljali smo se oko 2god tj pre 7god, uspanicila sam se sto mi je otvoreno rekao da je ozenjen i da je spreman razvesti...tako smo lepo razgovarali da nisam za to,vaspitana sam moralno,e *******,tako su me vaspitali roditelji...
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj licemeru zenski!
Uvek me sramota kad vas citam ovakve nakaradne!
Moralno te mama i tata vaspitali da ne pitas momka 2godine sta radi, cime se bavi, sto mu nikad u krevet nisi legla nego si se valjala po hotelima, motelima, svom stanu i sl. Moralno celjade kome ni na um nije palo sto nikad nije noc proveo pored tebe, letovao s tobom, vikend podelio s tobom? Ti si moralna prljusa koja je (bar po sopstvenoj prici koja je od realnosti daleko) rasturila brak sa MALIM DETETOM, ne zeleci dalje coveka koji je to zbog nje uradio. Zivot si drzala u sopstvenim rukama samo kad si igrala Monopol pretpostavljam :nono:
=> pravi decu... ako postojis.

Sad da mimoidjemo moj licni stav vazno je sledece:
1. Zasto je muskarac dobio starateljstvo nad pretpostavljam malim detetom (veoma neuobicajeno)?
2. Kakav je njegov odnos prema tom detetu, kao i na relaciji on-dete-ti?
3. Znas li ti dete uopste, kao i njegove navike i potencijalne bolesti koje ti mogu ograniciti zivot (epilepsija i sl)?
4. Imas li uvid u njegov racun u banci, kao i potencijalne kredite/propale firme koje vuce iz prvog braka?
5. Svesna si nadam se cinjenice da advokati moraju biti ukljuceni u celu pricu?
6. Medical record tog tvog kvazi muskarca da li belezi bolesti koje bi nas navele na zakljucak da potencijalno u tebi vidi medicinsko osoblje za pripomoc oko deteta +njega samoga?
7. Ako je na 6pozitivan odgovor, tebi je jasno da bi odrzavanje i izdrzavanje bilo zakonski tvoja obaveza kada bi usla u brak?

pa shta fali shto ocem...neko oce ; ) da se uda... i ta koja tvrdi da nece samo je potisnula :evil: ta samoca je kul dok ne napunis 70 a onda gde ces, treba na vreme misliti na staracki dom?????

Back