Bivsi zivoti

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.034
Kazu da svaka zena ima neke bivse zivote koje bi rado da izbrise.

Da li i muskarci imaju neke bivse zivote koje bi da izbrisu?

Ja licno nemam nista sto bih hteo da izbrisem iz svog zivota, jesam li ja bezgresan ili srecan covek?

Па оно неке тренутке живота бих избрисао. Пре сам знао да причам како бих неке тако успомене избрисао јер ми то оно безвезе, мислим шта ће ми то, немам неке користи од тога. Сад ме искрено заболе, било па прошло.

- - - - - - - - - -

a kakvim gumicama brisete, bas me zanima?

Па обично нека ракија, вињак, вино, мешавина свега и свачега, али од тога нема користи исто.

Zašto bi želeo da nešto brišeš iz života? Ja lično ne bih želela ništa da izbacim iz svog života. Sad ne znam da li je to zato što nemam savest i što se ni zbog čega ne kajem, pa me to čini nečovečnom osobom ili je zbog nečeg drugog...
I niko nije bezgrešan. ALi svako od nas drugačije gleda neke stvari - za nekog je jedna stvar dobra, a za drugog ne...

Kazu da svaka zena ima neke bivse zivote koje bi rado da izbrise.

Da li i muskarci imaju neke bivse zivote koje bi da izbrisu?

Ja licno nemam nista sto bih hteo da izbrisem iz svog zivota, jesam li ja bezgresan ili srecan covek?

baš svaka?: )))
zašto izbrisati iskustvo koje je formiralo ono kakav si danas?
uvek se kod ovakvih ili sličnih pitanja setim sjajnog filma eternal sunshine of the spotless mind i uvek iznova na trenutak pomislim kako bi bilo dobro izbrisati sve što je ostavilo gorak ukus, ali da li bi to bilo zaista dobro? da li bi samo lepa sećanja ostavila neku nenadoknadivu prazninu u karakteru, umu, ličnosti, emocijama..šta bismo bili bez svega toga, srećni idioti?

Kako koja publika: Vaha, Šećo, Oblo, Kocko, Ćoško... pun forum brisača svoje prošlosti/pisača nove, lepše i bolje, ako već nisi nikad sela u kafanu a i ne svraćaš kod komšinice na kafu.

Kako koja publika: Vaha, Šećo, Oblo, Kocko, Ćoško... pun forum brisača svoje prošlosti/pisača nove, lepše i bolje, ako već nisi nikad sela u kafanu a i ne svraćaš kod komšinice na kafu.

miljenko....bruka!
legendarno:lol:

ma razumem te, yebačko lovačke i ratno-herojske priče, ali mislim da se istina uvek nekako i negde sazna, da ne možeš dugo folirati itd...e sad, začinjavanje fabule i sl. to je uvek stvar pesničke slobode, ali daleko je od bukvalnog kreiranja sopstvene prošlosti.
to je kao minhauzenov sindrom, dakle blizu poremećaja.

Poslednja izmena:
uostalom, qenjam..naravno da ima delova za koje je bolje da se nisu desili.
govorim u ime par muških koje znam, jer znam kako misle o tome...
voleli bi da im se nije desilo učešće u ratu.
koji im je to qurac dobro donelo?
šta..naučilo ih da više cene život? oplemenilo? sazreli su pre vremena?
f.uck,
uzelo im je mladost i godine u kojima su mogli raditi bilo šta konstruktivnije i pametnije...neke trajno syebalo, osakatilo ili fizički ili psihički, ostavilo ožiljke na duši, ostavilo neizbrisive slike raskomadanih tela u sećanju...ostavilo prazninu u albumu ili tu i tamo poneku fotografiju koja uvek izaziva jednaki grč u stomaku...dakle onima koje znam, definitivno deo života koji bi ako je moguće izbrisali zauvek i u potpunosti.
neki na žalost i pribegavaju brisanju u sopstvenoj režiji...tužno je to iako je prošlo toliko godina, ali uvek negde pliva na površini svega što je aktuelno u životu tih ljudi.

Back