Bivši zavisnik

poslodavac koji zaposli lecenog narkomana ne rizikuje puno
prijatelj koji se otvori prema lecenom narkomanu ne rizikuje puno
onaj ko udje u vezu, brak..napravi porodicu sa lecenim narkomanom - rizikuje svoju buducnost i buducnost svoje dece
jer taj brak moze da bude nesto najdivnije na ovom svetu, a moze da bude i pakao..to niko ne zna
i tu ne ispasta samo taj cija je to odluka, nego i njihova deca
sve je to poker
hodanje po ziletu
niko od nas ne zna kakve karte ce da dobije u zivotu i samo mi znamo sa cime smo sprmni da se borimo
jer samo svako od nas zna sta je ono sto mu u zivotu daje krila i vetar u ledja

rizik od svega i svacega postoji i da nije narkoman i da nije nikad mrava zgazio
sve je u zivotu rizik

poslodavac koji zaposli lecenog narkomana ne rizikuje puno
prijatelj koji se otvori prema lecenom narkomanu ne rizikuje puno
onaj ko udje u vezu, brak..napravi porodicu sa lecenim narkomanom - rizikuje svoju buducnost i buducnost svoje dece
jer taj brak moze da bude nesto najdivnije na ovom svetu, a moze da bude i pakao..to niko ne zna
i tu ne ispasta samo taj cija je to odluka, nego i njihova deca
sve je to poker
hodanje po ziletu
niko od nas ne zna kakve karte ce da dobije u zivotu i samo mi znamo sa cime smo sprmni da se borimo
jer samo svako od nas zna sta je ono sto mu u zivotu daje krila i vetar u ledja

a gle, to vazi za brak i sa nelecenim zavisnikom

Ja se slažem sa tobom u većini.vjerovatno bi imala isti stav.
I vidim da većina imaju. Taj covek je onda osudjen na propast i pored njegove zelje za promjenom. On nema nikakvu šansu.onda mu je bolje da nastavi sa gudranjem i da sto pre završi.jer njegov trud je uzalud ako ce vrata da mu se zatvore kad traži posao kad traži ljubav.kad traži prijateljstvo.
Zar niko nije pomislio da možda može da bude kvalitetniji i bolji covek partner prijatelj.sa svim tim iskustvom koje ima.sa tim sto je prošao i možda zna da ceni prave vrednosti. Ako ima karakter dobrog čovjeka.slab je OK.možda je ojačao sebe. Kroz taj pakao..zar uvek moramo gledati samo sebi .isključi svaki faktor rizika igraj siguricu.možda sa nekim sigurnim izduvas crnje i gore nego sa njim.sta može da ti uradi on sto ne može bilo ko drugi.da razočara i povredi.
Možda nekad nekom treba pružiti ruku

mislim da niko ne osudjuje teljude, bar ja ne
ali zagledas malo dublje ispod toga sta je on radio
ljudi zaziru od svega i svacega pa rade sve i svasta i kriju to sto rade jer se i sami toga stide
i ne moze neko da bude dobar drugom ako nije bio sebi

Imamo temu zavisnost u vezi i to smo aposolvirali :)

Prica je sljedeća.
Ona je izašla iz duge veze.usamljena želi nekog normalnog za vezu. upoznaje njega.on fin.ljubazan.nije navalentan.ima manire.duhovit.razuman.poziva je na kafu .kao generacijski su tu i bilo bi lepo da popiju kafu da se upoznaju bolje.ona okreće telefon i raspita se.saznaje da je momak bivši narkoman.i glas sa druge strane joj kaže. On je OK samo mu je droga sprzila mozak.ona sedi razmišlja i odluci da ipak ode na tu kafu.jer nema predrasude.jer ne želi da ga odbaci kao zatucana sredina.jer ga na neki način žali.nju je ipak malo sramota da ih neko vidi zajedno.i misli.OK popicemo kafu i to je to.na kafi on prica o sebi.prica svoju životnu priču.caskaju.on je stvarno primer finog muškarca.ona osecam koliko on ima ljubavi u sebi.koliko može da voli.da pazi.mazi.bude tu.sasluša.nije varka.takav je.a njoj bas to treba.u jednom trenutku nagovještava da ima još puno toga da prica.da jedan važan deo svog života nije ispričao ali da ne želi prvi put.ona zna sta ce da joj priča.
Pitanje .da li bi se VI upustili u vezu sa bivšim zavisnikom.sta uopste znate o bivšim zavisnicima.da li ste imali slična iskustva. Da li je on tako ljubazan fin..zato sto je odbačen ili mislite da je i pre bio takav. Da li mislite da to može uspeti

opsezna analiza
opsezna
auuuu
odok da lajem na mesec

Ja se slažem sa tobom u većini.vjerovatno bi imala isti stav.
I vidim da većina imaju. Taj covek je onda osudjen na propast i pored njegove zelje za promjenom. On nema nikakvu šansu.onda mu je bolje da nastavi sa gudranjem i da sto pre završi.jer njegov trud je uzalud ako ce vrata da mu se zatvore kad traži posao kad traži ljubav.kad traži prijateljstvo.
Zar niko nije pomislio da možda može da bude kvalitetniji i bolji covek partner prijatelj.sa svim tim iskustvom koje ima.sa tim sto je prošao i možda zna da ceni prave vrednosti. Ako ima karakter dobrog čovjeka.slab je OK.možda je ojačao sebe. Kroz taj pakao..zar uvek moramo gledati samo sebi .isključi svaki faktor rizika igraj siguricu.možda sa nekim sigurnim izduvas crnje i gore nego sa njim.sta može da ti uradi on sto ne može bilo ko drugi.da razočara i povredi.
Možda nekad nekom treba pružiti ruku

Nije to slabost karaktera, nego predispozicija...zurka hormona. Takvi uvek mogu opet da padnu.

- - - - - - - - - -

A to da ne postoji bivši zavisnik je malo i bezosećajno reći za nekoga ko toliki napor ulaže u tu drugu šansu i ko i sam često ne veruje u nju. Ako mene pitaš postoje i bivši zavisnici i bivši ljudi.

Ne postoji bivsi zavisnik..tacno je samo zalecen, nikad izlecen

Brate sto ste vi strogi :sad2:

Moze se u sve ulaziti i sa bivsim i sa sadasnjim zavisnikom, zavisi od toga koliko ste vi jaki, i koliko mozete da se dajete.

Nazalost, vecina ljudi, ne samo zavisnici, su slabi, i sposobnost davanja im se smanjuje sto su matoriji i sjebaniji.

Tako da, ako je on zanimljiv, a ti osecas da imas dovoljno snage, go for it. Ako nemas dovoljno snage, zajebi to.

Mada, da posebno naglasim da ljudi rade svakakve retardirane gluposti iako nemaju dovoljno snage za to, tipa, radjaju i prave decu.

Brate sto ste vi strogi :sad2:

Moze se u sve ulaziti i sa bivsim i sa sadasnjim zavisnikom, zavisi od toga koliko ste vi jaki, i koliko mozete da se dajete.

Nazalost, vecina ljudi, ne samo zavisnici, su slabi, i sposobnost davanja im se smanjuje sto su matoriji i sjebaniji.

Tako da, ako je on zanimljiv, a ti osecas da imas dovoljno snage, go for it. Ako nemas dovoljno snage, zajebi to.

Mada, da posebno naglasim da ljudi rade svakakve retardirane gluposti iako nemaju dovoljno snage za to, tipa, radjaju i prave decu.

Ma bice jaka dok je ne prodju leptirici:lol:

Back