Bivši partner

Da li smatrate da postoji uspešno pomirenje sa bivšim partnerom?

• Da

glasova: 5 25,0%
  • Ne

glasova: 11 55,0%
  • Zavisi (a od čega ?)

glasova: 6 30,0%

• Ukupno glasova
    20
Postoji. Viđao sam u praksi. Čak sam se i sâm jednom mirio sa bivšom (mada se mi nikad nismo posvađali, samo smo se sporazumno razišli). Doduše, obnovljena veza je bila kratkog daha, pa pretpostavljam da se ne može baš reći da je »pomirenje« bilo bogzna koliko uspešno.

Čak i kad se dvoje venčaju pa se razvedu, opet mogu da se vrate jedno drugom. Opet primer iz najbliže okoline: moji roditelji. Razveli su se da bi se brzo opet vratili jedno drugom. I bilo je uspešno jer se više nisu razdvajali sve do majčine smrti.

U mom slucaju je sigurno odgovor NE. Ne raskidam nikada olako, ako raskinem vezu imam dobre razloge za to i dugo se premisljam. Ako mene ostavi smatram da je isto dobro razmislio i tu je za mene kraj.
Medjutim znam u okruzenju ljude koji su raskidali pa se mirili pa su sada u srecnom braku. Ne znam koji su bili razlozi za raskid u pitanju.

Što da ne. Ljudi se menjaju tokom vremena. Evo u bliskom okruženju imam jedan primer. Zabavljali su se u srednjoj školi nekoliko godina, raskinuli i spojili se ponovo u 30 i nekoj, uzeli, dvoje dece, sve super. Zavisi od puno faktora.

Back