Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..kako bi vi reagirali na situaciju da bivši momak dođe da živi u vašu ulicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz..kako bi vi reagirali na situaciju da bivši momak dođe da živi u vašu ulicu?
Ciji bivsi momakPozz..kako bi vi reagirali na situaciju da bivši momak dođe da živi u vašu ulicu?
Haaga,ne nasmijaji me.Vidjela sam ga na ulici,pogledao me i poceo se smijati.Одлична прилика за секс комбинацију.
Искористи је.
Moj bivsiCiji bivsi momak
Haaga,ne nasmijaji me.Vidjela sam ga na ulici,pogledao me i poceo se smijati.
Haaha..udata sam sadaСмиј се ити.
И позови га накафу.
I on je ozenjenHaaha..udata sam sada
Moj bivsi
Haaha..udata sam sada
I on je ozenjen
Ma ne nikadaJe ne vidim problem.
Moze da bude malo neprijatno ako krene da se druzi sa tvojim muzem a ti sa njegovom zenom.
Samo me iznenadilo odakle on tu
Baš takoMozda covek nije znao da tu zivis.
Sta te briga uopste, da je trebalo da budete zajedno bili bi sada u braku a ne u komsiluku.
a što je to tebe uzbudilo kad si ti udata žena,malo bi da osvežiš lepe trenutke provedene sa bivšim a da mužić ne sazna?Pozz..kako bi vi reagirali na situaciju da bivši momak dođe da živi u vašu ulicu?
Ne,šta će mi.Iznenadilo me otkud on tu.a što je to tebe uzbudilo kad si ti udata žena,malo bi da osvežiš lepe trenutke provedene sa bivšim a da mužić ne sazna?![]()
Ma ko da ja znam gdje koje pitanje treba da stoji
Možda nije znaoMozda covek nije znao da tu zivis.
Sta te briga uopste, da je trebalo da budete zajedno bili bi sada u braku a ne u komsiluku.
Al kahva je kahva...Haaha..udata sam sada
SlucajnostMoja sestra se zabavljala sa deckom iz petrovca.ona je iz nisa.bila lepa ljubav,al majka njegova malo sinuta,vrsila jak pritisak i on nju ostavi.ona se udala,otisla u kanadu i on se ozeni devojkom iz nisa,ulica ispod sestrine,dosla da radi kao sezonac u crnu goru.
Evo proslo 27 godina,moja sestra i dalje tupi kako on nju voli i da se zato ozenio sa ovom
A sestra mi je inace normalna,ali po ovom pitanju...
NeAl kahva je kahva...
Dvoumiš se....
Haaha..udata sam sada
I on je ozenjen