RTS je bio preteča SputnjikaОно што је за мене најбизарније још увек јесте напад отпораша и досоваца на раднике РТС
Laž za svaki obrok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RTS je bio preteča SputnjikaОно што је за мене најбизарније још увек јесте напад отпораша и досоваца на раднике РТС
.Је л' истина да је осиромашени уранијум бацан само на територију Косова и Метохије јер су њиме гађани тенкови (сврха о. уранијума је да пробије оклоп тенка)?
Idu i Englezi u Bankok zbog prostitutki od dva dolara, ali ne postaju Tajladjani.ZAŠTO SMO OSTAVILI DECU NA KOŠARAMA?
Prostodušni ljudi u Srbiji su verovali u ono što im se servira... Verovali su da je Kumanovski sporazum pobeda i da smo pobedili NATO, da je Rezolucija 1244 nešto čega mi treba da se držimo a u tački tri se opravdava NATO agresija. Mi smo verovali ljudima koji su vodili rusku politiku i zato smo tu gde smo sada.
Ne znam ko bi ovde bio protiv EU kada nama godišnje jedan grad veličine Aranđelovca ode u EU. Idu ljudi i u Rusiju ali 95 odsto ide u zemlje EU i SAD. To je jasan pokazatelj gde naši građani vide Srbiju.
To znamo. A je l je prosipan samo ba KiM (i Presevo Bujanovac)?.
Истина је да је сврха осиромашеног уранијума да пробије оклоп тенка.
Истина је да су бесомучно испуцавали ту муницију.
Истина је да су за све време трајања агресије погодили 3 (три) напуштена тенка.
.
To znamo. A je l je prosipan samo ba KiM (i Presevo Bujanovac)?
Zasto bezis od odgovora?
I istina je da je ispucavan samo na prostoru Kosova i dve opštine na jugu centralne Srbije..
Истина је да је сврха осиромашеног уранијума да пробије оклоп тенка.
Истина је да су бесомучно испуцавали ту муницију.
.
...........sto dalje implicira, ZBOG RUSIJE.Zbog slobe su nas bombardovali![]()
Na Wiki stranici piše da je 120 radikalskih tenkova uništeno.
.
.Na Wiki stranici piše da je 120 radikalskih tenkova uništeno
https://en.m.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_Yugoslavia