Бивша власт заташкала све о НАТО агресији!

НАТО одбацио предлог Русије на мораторијум за ракете средњег и кратког домета
25.09.2019

НАТО сматра да је предлог Русије да се уведе мораторијум на размештање ракета кратког и средњег домета „нереалан“, и то због руске ракете 9М729.
Представница Алијансе Оана Лунгеску је изјавила да је Русија већ разместила системе ССЦ-8 (9М729), чиме је нарушила Споразум о ликвидацији ракета кратког и средњег домета.
„Све док Русија не уништи те системе, предлог да се уведе мораторијум на размештање ракета је нереалан“, истакла је она.

Претходно је саопштено да је руски председник Владимир Путин упутио предлог да се уведе мораторијум неколицини држава, а да је Немачка потврдила да је тај предлог добила.

ZAŠTO SMO OSTAVILI DECU NA KOŠARAMA?

Prostodušni ljudi u Srbiji su verovali u ono što im se servira... Verovali su da je Kumanovski sporazum pobeda i da smo pobedili NATO, da je Rezolucija 1244 nešto čega mi treba da se držimo a u tački tri se opravdava NATO agresija. Mi smo verovali ljudima koji su vodili rusku politiku i zato smo tu gde smo sada.

Ne znam ko bi ovde bio protiv EU kada nama godišnje jedan grad veličine Aranđelovca ode u EU. Idu ljudi i u Rusiju ali 95 odsto ide u zemlje EU i SAD. To je jasan pokazatelj gde naši građani vide Srbiju.

Mi smo ostavili našu decu na Košarama. On jesu bili heroji ali niko ne postavlja pravo pitanje - kako su ostavljeni tamo?! Pitajte njihove majke da li bi više voleli da su im ta deca kod kuće i da one sada gaje unuke ili da je ovako ko što je sad da ih slave ko heroje. Koliko smo mi puta tako decu ostavili?!

Mi smo našu decu zaletali i verovali u ratne doboše a onda smo ih ostavljali na milost i nemilost mnogo jačem neprijatelju.

Zar sam ja nepatriota jer bih voleo da smo mi tu deci spasli?!

Је л' истина да је осиромашени уранијум бацан само на територију Косова и Метохије јер су њиме гађани тенкови (сврха о. уранијума је да пробије оклоп тенка)?
.

Истина је да је сврха осиромашеног уранијума да пробије оклоп тенка.

Истина је да су бесомучно испуцавали ту муницију.

Истина је да су за све време трајања агресије погодили 3 (три) напуштена тенка.

.

ZAŠTO SMO OSTAVILI DECU NA KOŠARAMA?

Prostodušni ljudi u Srbiji su verovali u ono što im se servira... Verovali su da je Kumanovski sporazum pobeda i da smo pobedili NATO, da je Rezolucija 1244 nešto čega mi treba da se držimo a u tački tri se opravdava NATO agresija. Mi smo verovali ljudima koji su vodili rusku politiku i zato smo tu gde smo sada.

Ne znam ko bi ovde bio protiv EU kada nama godišnje jedan grad veličine Aranđelovca ode u EU. Idu ljudi i u Rusiju ali 95 odsto ide u zemlje EU i SAD. To je jasan pokazatelj gde naši građani vide Srbiju.
Idu i Englezi u Bankok zbog prostitutki od dva dolara, ali ne postaju Tajladjani.

.

.
To znamo. A je l je prosipan samo ba KiM (i Presevo Bujanovac)?

Zasto bezis od odgovora?

To znamo. A je l je prosipan samo ba KiM (i Presevo Bujanovac)?

Zasto bezis od odgovora?

Prema svim raspoloživim podacima, osiromašeni uranijum je bacan samo na teritoriju Kosova i opština Preševo i Bujanovac.
Neko je napisao da su vlasti brže-bolje sve betonirale kako se ne bi saznala istina. Zaboravlja se da su godinu ipo nakon bombardovanja na vlasti i dalje bili SPS i radikali. U tom periodu i najsporiji su shvatili kakvi prevaranti i ološ su na vlasti u Srbiji.
Proslavljati povlačenje sa Kosova kao pobedu je bilo previše!!!
Kada sam proleća 2000 video da su i baba i sve njene drugarice počele da pljuju Miloševića, znao sam da je gotov.

.

.
I istina je da je ispucavan samo na prostoru Kosova i dve opštine na jugu centralne Srbije.

Pa cemu i sada sluze ovoliki agresivni botovi i njihova tehnicka podrska nego zamagljivanju istine....revizijom istorije, ali samo bliske, ispada da su krivi seljaci sto su se branili od raznih knezova pod nemackom okupacijom....nikako to nisu krivi Srbi koji na vlast zele silom, pa su uspeli na krilima andjela i uranijuma. Sada bi ponovo da kolonizuju Srbiju i budu na vlasti, kako....silom, lazima, prevarama i ubijanjima....to je bolesna bratija....bolesna, jer se vise nigde osim u africi tako ne dolazi na vlast....

Na Wiki stranici piše da je 120 radikalskih tenkova uništeno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_Yugoslavia
.

То је једна неспособна организација која једино зна да почини злочин и ништа друго.

Ако су овде били успешни као у Авганистану, Ираку, Либији, Грузији, Украјини, не сумњам да су све погодили. :hahaha:

Не знам само што им је вилица пала када је Војска Југославије почела повлачење са Косова и Метохије.

Зашто је шампион бомбардовања, већ виђен будући председник САД Весли Кларк експресно послат у пензију, где му се губи сваки траг...

Ма хиљаде тенкова су овде уништили.

Успут су убили дете у Батајници, трудницу у Нишу, спржили путнички воз у Грделици, побили трећу смену РТС, побили људе на вашару у Варварину и хиљаде невиних наших суграђана који ником ништа нису били криви.

Злочин до злочина.

Невини људи који никакве везе нису имали ни са Косовом и Метохијом нити са Милошевићем. Дете на ноши. Трудница се враћала са пијаце да спреми ручак. Путници који су кренули пут Македоније. Техничари, шминкери, портири РТС који су радили свој посао. Обичан свет у Варварину изашао у недељу да прошета. И онда наиђе насмејана Никол са својим бомбама и прича је завршена.

Она је награђена за своја убиства у Србији:

Никол Малачовски

220px-USAF_pilot_Nicole_Malachowski.jpg

Нек јој је на част. :bljak::bljak::bljak:

Највећи апсурд је да шпански премијер и други званичници данас неће ни близу да приђу тзв. "званичницима Косова", а били су међу најактивнијима у бомбардовању Србије и убијању овдашњег невиног становништва.

.

Poslednja izmena:
OTKRIVAMO!
NATO JE ZAUZEO TITOV ŠTAB I PRAVI NAJMOĆNIJU BAZU NA BALKANU! Od nje drhte Srbi i Rusi, BONDSTIL odlazi u ISTORIJU
Opasne namere, baza je blizu Srbije i ruske baze u Nišu...
Objavljeno: 05.10.2019.

Amerika, tačnije NATO pravi jednu od najvećih vojnih baza u Severnoj Makedoniji i to na mestu koje je nekada doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito!
Naime baš na mestu gde je Jugoslovenska Narodna Armija, 1963. godine u najvećoj tajnosti, započela sa organizovanjem i opremljivanjem velikog nenaseljenog prostora između Titovog Velesa, Štipa i Negotina i gradnjom vojnog poligona "Krivolak" NATO i Amerika gradiće novu vojnu bazu.

Kako saznajemo ta vojna baza biće veća i bolje opremljenija čak i od čuvenog Bondstila na Kosovu.
"Krivovlak" je pušten u upotrebu 6 godina kasnije, tačnije 1969. godine i bio je najveći poligon u SFR Jugoslaviji.
Vojni poligon "Krivolak" zauzima površinu od 22.564 hektara, odnosno 22 km u pravcu sever-jug i 18 km u pravcu istok-zapad.
Ovaj vojni poligon imao je svih mogućih terenskih uslova: šumskih predela, pesaćnih ridova (imitacija pustine) i reka Vardar za aktivnosti na vodi, sto omogućavala idealni prostor za vojne vežbe pešadije, oklopne jedinice, PVO, ABH odbrane, inžinerije itd.

Dakle vojni poligon Krivolak je omogućavao armiji i vojnicima da treniraju u realnim "ratnim" uslovima.
557261_krivovlak_ff.jpg

Prema natpisima medija NATO će oko 50 miliona evra NATO je spremio za modernizaciju nekada najvećeg vojnog poligona JNA - u vojnu bazu Krivolak, koju trenutno koristi upravo NATO. U isto vreme najavljena je i mogućnost izgradnje nove baze u Kumanovu.
Nicanje novih baza Alijanse u okruženju Srbije Ljuban Karan, oficir KOS-a u penziji, vidi kao očekivan potez. On nije iznenađen ni idejom da i Makedonija zvanično dobije NATO bazu, posebno kada je reč o poligonu Krivolak.

- Na tom poligonu se mogu simulirati svi vremenski i terenski uslovi: ravnica, pustinja, brda, vode… Njih taj teren zanima i gotovo sam siguran da će tu da osnuju bazu. Tu postoje idealni uslovi za obuku NATO snaga i to ne samo za Evropu, nego i za Afriku, Aziju, jer je moguća simulacija i pustinjskih uslova borbe - objašnjava Karan koji smatra da je baza NATO-a u Makedoniji realna stvar, a gde će se baš nalaziti u Krivolaku ostaje da se vidi.
Druga, povoljna stvar za izgradnju NATO baze u tom delu Makedonije je, prema Karanovim rečima, i ta što im je vrlo blizu aerodrom koji mogu da koriste neograničeno.
Ipak ono što svima bode oči je blizina nove NATO baze Srbiji i vazdušno je vrlo blizu Niša gde je smeštena humanitarna ruska baza.

Krivolak je smešten u središnjem delu Republike Makedonije, a od najbližeg većeg grada Kavadaraca udaljen je 20 kilometara severoistočno.
Smešten je u dolini reke Vardar, u središnjem delu Tikveške kotline. Naselje je na približno 140 metara nadmorske visine, u ravničarskom području. Lokalna klima je izmenjena kontinentalna sa značajnim uticajem Egejskog mora, što znači da su leta veoma topla.
Činjenice pokazuju koliko je Krivovlak važan!
- JNA ga gradila u najvećoj tajnosti od 1963. do 1969.
- zovu ga „nebrušeni dijamant"
- nalazi se u Tikveškoj dolini, između centralne i južne Makedonije
- najbliži gradić Kavadarci udaljen više od 20 kilometara
- dužine je 22 kilometra, širine 18 kilometara
- skladište je velike količine različitog teškog naoružanja i ubojnog materijala
- koristiće se pravi bojni otrovi, hemijsko oružje poput sarina i iperita (koristili ga teroristi u Siriji i Iraku)
- američki avioni A-10 gađaće mete sa municijom sa osiromašenim uranijumom
- testiraće nove bombe i mine

- 2009. makedonska vlada ponudila ga Amerikancima uz određenu rentu, ali su oni odbili ponudu.

Back