Bivša učiteljica koja je postala model, 60, maltretira komšije nakon što je izbačena iz kolibe na plaži

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.202
Bivša učiteljica pokrenula je kampanju uznemiravanja svoje komšinice kao "osvetu" nakon što je izbačena iz svoje kolibe na plaži zbog puštanja glasne muzike.

Mišel Spajser (60) platila je 15.000 funti za svoju kolibu na plaži u Goring-baj-Siju, u Zapadnom Saseksu, nakon razvoda 2020. godine, mestu koje je nazvala svojim „utočištem sirena“, ali je deložirana 2021.

Sukob je eskalirao nakon što ju je komšinica optužila da pušta glasnu muziku na svom Mercedes radiju u blizini koliba.

Kada joj je savet oduzeo kolibu, pokrenula je kampanju „osvete” protiv komšinice koja je postala toliko žestoka da je žrtva bila primorana da napusti grad i čak promeni posao.

Visoki sud u Londonu je čuo da je njeno ponašanje dovelo do zabrane protiv uznemiravanja, ali da je Spajser "nastavila da uznemirava i zastrašuje" bivšeg komšiju.

Sudija Ričard Pirs proglasio ju je za nepoštovanje suda zbog kršenja zabrane i izrekao Spajserovoj kaznu od 24 nedelje zatvora uslovno na dve godine, kao i da mora da plati sudske troškove svog bivšeg komšije, procenjene na 53.000 funti.

1698426045798.png

U ranijim intervjuima, Mišel je tvrdila da je izazvala negodovanje svojih komšija zbog svog "glamuroznog" izgleda i svog Mercedesovog sportskog automobila. Tvrdila je da se bavila manekenstvom u Španiji.

„Nisam uradila ništa loše – ali zato što sam model i imam lep auto, oni imaju određeni utisak o meni“, rekla je ona.

Image1.jpg

Back