- Poruka
- 33.624
koja bre "braca"
moja nisu...
a ne znam ni sta bi to mi trebali da naucimo od slovenaca?
koliko znam, mi smo prilicno objektivni
umemo da podnesemo poraz dostojanstveno
i da priznamo kad je neko bolji.
jel danas prvi april???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja bre "braca"
moja nisu...
a ne znam ni sta bi to mi trebali da naucimo od slovenaca?
koliko znam, mi smo prilicno objektivni
umemo da podnesemo poraz dostojanstveno
i da priznamo kad je neko bolji.
Pa zar ne prepoznaješ našu braću Hrvate i Slovence? Ko su ti braća, da nisu Bugari možda, ili Mađari?![]()
pa iskljucivo obavestava kako mu se najvise isplati i donosi najvise para , a ne kako neko misli da bi trebaloNije problem u forumu, forum ko forum, svakakvih ima tamo.
Problem je što sam portal ne obaveštava kako bi trebalo.
o cemu ti to?
daleko od toga da su nam oni braca...pu,pu,pu...ne daj Boze...
ni po veri, ni po cemu veze nemamo sa njima.
Grci su nam daleko blizi po svemu
pravoslavlju pre svega, a i mentalitetu.
tako da, rekoh vec, tebi mozda jesu...
O čemu ti pričaš?Vi se svi puvate kako verujete u Boga a baš ti koji idu u crkvu su oduvek bili najgori neljudi.ja ne znam čemu tolika opsesija vjerom.
I Rusi su pravoslavci, al mi nije jasno gdje su bili kad vam je NATO uzeo Kosovo, i kad vas je Amerika bombardirala 1999.
Gdje su tada bila vaša slavna pravoslavna braća....
Mnogo se vi ložite na taj faktor.
ja procitah rec kao traktor... i rekoh kakve veze ima traktor...![]()
ja ne znam čemu tolika opsesija vjerom.
I Rusi su pravoslavci, al mi nije jasno gdje su bili kad vam je NATO uzeo Kosovo, i kad vas je Amerika bombardirala 1999.
Gdje su tada bila vaša slavna pravoslavna braća....
Mnogo se vi ložite na taj faktor.
gde sam ja spomenula Ruse?
m?
al eto, kad ih vec ti spominjes
i oni su nasa pravoslavna braca...
pricam o veri, a ne o politici.
politika je i onako rvaq,
a njihovi politicari bivsi komunisti koji veze nemaju sa pravoslavljem
isto kao i nasi...
narod, to je vec nesto drugo...
mi sa Rusima imamo puno toga zajednickog
i sigurno da su nam daleko blizi kao ljudi od vas, rvata...ili nekih tamo nemaca, italijana itd.
Grci isto tako. njih sam spominjala, jer sam zivela sa njima dugo godina
i znam koliko vole nas Srbe i Srbiju.
njihova parola sa demonstracija za vreme nato bombardovanja Srbije:
"Kipros-Servia-Ortodoxia"
to necu zaboratiti dok sam ziva.
Jedan moj drug me je maločas uputio na jako zanimljiv tekst.
Vredi ga pročitati.
U tekstu se najpre opisuje netrpeljivost i tendencioznost od strane jednog hrvatskog news portala. (U odnosu na Srbe)
Zatim se spominju Slovenci i citira komentar nekog našeg čoveka na njihovom forumu (gde su, inače, uputili pozitivne komentare u odnosu na našu reprezentaciju):
"Svaka vam čast slovenci, mi smo sigurno bolji od vas u sportu, ali vi ste sigurno bolji ljudi od nas”.
Izdajnik!
Dobro, možda je preterao sa generalizacijom, ali bitna je poenta - od Slovenaca mnogo toga možemo da naučimo mi..., a naročito braća Hrvati, kod kojih izgleda neke stvari nikako da se promene. Čast izuzecima.
Ovo što ti pišeš je čista demagogija.
Djela a ne riječi. Pravi prijatelji se poznaju u nevolji, dakle kad je nama bilo najgušće Vatikan je iza nas stao skupa sa Njemačkom i Austrijom. Druga je priča koliko je to ljubav koliko je to interes. Pa i sa nama ste bili braća, pa nas mrzite, po čemu je to drugačije nego sa Rusima.
Ajde dajte mi jedan primjer gdje je su to vama ruska pravoslavna braća pomogla.
A ovo što se tiče Grčke nije vrijedno komentara. To što se okupi 200-300 ljudi negdje ne odražava politiku državu i nema ama baš nikakvu težinu.
Jedan moj drug me je maločas uputio na jako zanimljiv tekst.
Vredi ga pročitati.
U tekstu se najpre opisuje netrpeljivost i tendencioznost od strane jednog hrvatskog news portala. (U odnosu na Srbe)
Zatim se spominju Slovenci i citira komentar nekog našeg čoveka na njihovom forumu (gde su, inače, uputili pozitivne komentare u odnosu na našu reprezentaciju):
"Svaka vam čast slovenci, mi smo sigurno bolji od vas u sportu, ali vi ste sigurno bolji ljudi od nas”.
Izdajnik!
Dobro, možda je preterao sa generalizacijom, ali bitna je poenta - od Slovenaca mnogo toga možemo da naučimo mi..., a naročito braća Hrvati, kod kojih izgleda neke stvari nikako da se promene. Čast izuzecima.
Kad god ne igra reprezentacija Srbije ili timovi iz Srbije uvek sam navijao za sport, bitno je da bude dobra utakmica pa neka pobedi ko je bolji u tom trenutku. Nisam imao ekipe koje posebno volim ili posebno mrzim. E pa od večeras, zbog ovoga svega što sam video, navijam isključivo protiv hrvata. I moraće još mnogo vode da prođe Dunavom da ja prestanem da navijam protiv njih, bilo da je u pitanju ping-pong, klikeri, fudbal, košarka… pa čak i politička pitanja… bilo šta. Jesam zbog toga netolerantan? Zabole me i da jesam.
Iz teksta:
Nevidjena glupost. On navija protiv hrvata ne zbog Jasenovca, ne zbog Oluje, nego zbog naslova teksta na nekom hrvatskom portalu. Kakav maloumnik.![]()
Meni je to promaklo.
Izgleda sam pretrčao preko teksta, a i kasno beše, pa nisam imao koncentraciju.![]()
Šta drugo nego beda![]()