BitLord 2.1.1 (video games)

umrimuski

Ističe se
Poruka
2.658
Cao .....znaci pokusavam da skidam igrice itd koristim bitlord kao torent i skidam sa sajta piratbay ili KAT

I skinuo sam igru .....
Jel ZNA NEKO KAKO SE IGRA VADI ILI PUSTA iz BitLorda .....ukapirali ste da sam tek poceo sa ove stvari i da neznam :D

Pise seeding(1) i igrica je tu skinuta 100% sta dalje na sta klikcem da pokrenem instalaciju ili sta vec treba ....

hvala unapred

Igrica ti se skinula, sada mozes da kliknes na taj zeleni pravougaonik da obrises torrent. a potom i da zatvoris BitTorrent.
Downloadovala ti se verovatno u C:/Users/TvojeIme/Downloads ako nisi menjao lokaciju downloada u samom BitTorrent programu.

E druze bas je tamo gde si rekao :) sad kad sam kliknuo trazi mi da ubacim prazan CD da graviram na CD jel to normalno... tj jel te igrice kada se skidaju moraju da se graviraju na CD ??

Skini program koji se zove PowerISO, kada instaliras klikni na open da nadjes lokaciju .iso fajla koji si skinuo. Pritisnes Ctrl+a (da selektujes sve fajlove) i kliknes na extract.
Kada zavrsi odes do foldera u kojem si extract-ovao fajlove i verovatno ces imati setup koji trebas da pokrenes kako bi krenula instalacija, ostalo ce ti se sve kazati samo. :)

Skini program koji se zove PowerISO, kada instaliras klikni na open da nadjes lokaciju .iso fajla koji si skinuo. Pritisnes Ctrl+a (da selektujes sve fajlove) i kliknes na extract.
Kada zavrsi odes do foldera u kojem si extract-ovao fajlove i verovatno ces imati setup koji trebas da pokrenes kako bi krenula instalacija, ostalo ce ti se sve kazati samo. :)

Brate dosta si kompetentan za ove stvari :) a ako ja uspem ovo bicu i ja kralj :)
javljam sta sam uradio hvala puno za muku i trud :)

znaci ladno sam provalio kako se radi sa PowerISO i uspeo sam da skinem igricu i igrica je extra i sve je super

ALI :) ja imam laptop memori 3GB, 320HDD i kada udjem u ugricu igrica je sva usporena ne moze da se igra od toga
jel ima nesto za podesiti na igrici mozda ili na kompu mozda

inace igram Assassin's Creed Revelations tj pokusavam :)

Back