Bitkoin ne vredi ništa, i nema dokaza da je blokčejn korisna tehnologija!

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Autor knjige "Crni labud" Nasim Taleb pojačao je svoje kritike bitkoina.

Ovog puta, rekaao je da ova kriptovaluta vredi tačno nula i da nema dokaza da je blokčejn korisna tehnologija.

U svom skorašnjem nacrtu članka pod nazivom "Bitkoin, valute i baloni" (Bitcoin, Currencies, and Bubbles) Taleb je izložio četiri argumenta protiv kriptovaluta, a članak je promovisao na Tviteru gde ima 743.000 pratilaca.

U aprilu, Taleb je za Si-En-Bi-Si da rekao da je bitkoin "otvorena Poncijeva šema" i neuspela valuta.

tr2dlg.jpg

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2021&mm=06&dd=25&nav_id=1880948

Gotovo je!
Lažna "valuta" bitkoin pada na nulu!
Sve pompezne priče neukih srednjoškolaca, pokazale su se B.S.-om!

Ovog puta, rekaao je da ova kriptovaluta vredi tačno nula i da nema dokaza da je blokčejn korisna tehnologija.

U svom skorašnjem nacrtu članka pod nazivom "Bitkoin, valute i baloni" (Bitcoin, Currencies, and Bubbles) Taleb je izložio četiri argumenta protiv kriptovaluta, a članak je promovisao na Tviteru gde ima 743.000 pratilaca.

U aprilu, Taleb je za Si-En-Bi-Si da rekao da je bitkoin "otvorena Poncijeva šema" i neuspela valuta.

tr2dlg.jpg

Gotovo je!
Значи, постојао је и биткоин. :lol:

Gotovo je!
recimo da ti zelis danas da kupis bitkoin i kazes "Nudim nista jer ima vrednost nula"
Gls sa druge strane telefona ti kaze "ispred nule dodajte jednu trojku i zatim jos tri nule pored te vase i bicemo u poslu".
Jedino ti preostaje da kontaktiras Tihomira na pp i pitas " Kako da nabavim trojku sa cetiri nule da i ja imam jedan bitcoin? "

recimo da ti zelis danas da kupis bitkoin i kazes "Nudim nista jer ima vrednost nula"
Gls sa druge strane telefona ti kaze "ispred nule dodajte jednu trojku i zatim jos tri nule pored te vase i bicemo u poslu".
Jedino ti preostaje da kontaktiras Tihomira na pp i pitas " Kako da nabavim trojku sa cetiri nule da i ja imam jedan bitcoin? "
Ja ništa nisam uskraćena time što nemam bitkoin.

Evo ti primer kako tipičan bitkoin izgleda: 1KMmGVyCpTaT4yTPUYp4YGhBsbNDJ9Lgc6

To može bilo koji šimpanza da rekreira nasumičnim tupkanjem

Јеси јер не капираш, да си против глобализације, ако си против биткоина, као и Тихи што не капира који је за Биткоин, а против Глобализације...

Шта ћу са вама збуњозама ... ? ... :kafa:

Ја само знам да ни велики и прилично сурови Амери нису смели да нападну Ким Џонг Уна
због количине Биткоина које Северна Кореја поседује где цела земља предано рудари,
значи ништа Кина,ништа Русија него Биткоин је победио амере,севернокорејски.
Значи да он ипак нешто вреди.
А сад,што је Џеги криво што нема ниједан,можда ухвати сапун на акцији у Лидлу да може лакше да заспи :D

Ја само знам да ни велики и прилично сурови Амери нису смели да нападну Ким Џонг Уна
због количине Биткоина које Северна Кореја поседује где цела земља предано рудари,
значи ништа Кина,ништа Русија него Биткоин је победио амере,севернокорејски.
Значи да он ипак нешто вреди.
А сад,што је Џеги криво што нема ниједан,можда ухвати сапун на акцији у Лидлу да може лакше да заспи :D
Ti znaš da ja obično volim materijalne stvari, a bitkoin ne želim.

To ti kazuje da je u pitanju nešto bezvredno

tr2dlg.jpg

Gotovo je!
I hoce isto pricati 2030?

Ti imas bas problema da razumes logiku?
Reci mi pametna kako izgleda bankovni racun?
NEmoj vise da se sramotis jer nisi dorasla....

Back