ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.723
Samo da nije Sava ili te brlje.taj je najbolji naravno.
ili vise volis TAIN ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da nije Sava ili te brlje.taj je najbolji naravno.
ili vise volis TAIN ?
Српско друштво не постоји. Разорено је 1945, и тек треба да га успоставимо. У великм делу, ово још није народ, него усамљена гомила, без обзира на појединце, којима свака част.Нема ту пуно филозофије.Наши зачетници тј. први српски владари су поклањали имовину и пред крај живота се замонаше јер су вјеровали у Царство небеско.А ови данас гледају да ти украду из уста па пред крај живота закопају дукате али их стигне деменција, забораве гдје су закопали.Српско друштво је труло у коријену.Или чупати коријен па садати нови или чекати пасивно да увене и осуши се.Треће опције нема.Међутим ако је за утјеху нећемо бити ни прва ни једина ни последња нација која ће се утопити која се утопила у веће (за 150-200 година).Практично нестала.
Мада можда се деси и неки неочекивани прекрет.Срби су чудна биљка.
Samo da nije Sava ili te brlje.
slika je ta gde se otimaju za leba stara nekih 29-30 god ... zamisli samo sta si sve interesantno propustio za to vreme
ili jos bolje koliko si radi na sebi da budes manje nacional-provokator
daj ZUJU da pijemo i ne prizivaj me na forumHr![]()
On nije bio BeograđanСпоменик Стефану Немањи, Србину, у сред Србије, смета само југословенима српског порекла, а хрватске провинијенције. Теби као српском Мађау ипак није баш нормално да смета тај споменик, обзиром да је у сред Србије, и да је то споменик човеку, који је успоставио Србију као државу.
Српско друштво не постоји. Разорено је 1945, и тек треба да га успоставимо. У великм делу, ово још није народ, него усамљена гомила, без обзира на појединце, којима свака част.
Ne znaci da se 2022. necete otimati za lebac.
Pre 10 godina ste se tukli za besplatne sadnice.
Jbg na Balkanu vlada duhovna i materijalna sirotinja. To se vidi na svakom koraku.sadnice ali original "albanke" ne bilo koje sadnice
Vidi isto je i tebi u Hr kao i nama u Srb ... dosadno kad je komsiji sve potaman
pa hajd da zakuHamo neku corbicu aka juhu ... i nek ide zivot
Да али је умро у Хиландару и био велики државник времена плус родоначелник велике династије Немањића.Не улазећи у визуелни изглед споменика право је чудо да Београд до сада није имао његов споменик.Питам се зашто ли је то тако али зато имамо споменике разним Бошко Бухама дођошима на извоз.On nije bio Beograđan
Zato nije lepo da Dođoši prete mačem slučajnim prolaznicima
Ovo je simbol najezde Vučića i Prve SmrdijeДа али је умро у Хиландару и био велики државник времена плус родоначелник велике династије Немањића.Не улазећи у визуелни изглед споменика право је чудо да Београд до сада није имао његов споменик.Питам се зашто ли је то тако али зато имамо споменике разним Бошко Бухама дођошима на извоз.Тај моменат не смета.
То би била тројка.Мислим да не.Та идеја полако али сигурно умире.Она је могла да живи док су хрватска и словеначка, македонска нација биле довољно слабе да се саме дрзну да праве државу.Међутим данас имамо ситуацију да се чак и КиМ буса како има државу.Тако да мислим да је та прича дугорочно мртва.Ide na bolje ... samo jako sporo.
Kada su se Kroasani poceli ugledati na nas Srbalje onda znas da je zadnja ura kucnula
Pljuni me ako se ne naloze neka nova deca kad se domognu politike da se stvara SHS 2.0
Да али је умро у Хиландару и био велики државник времена плус родоначелник велике династије Немањића.Не улазећи у визуелни изглед споменика право је чудо да Београд до сада није имао његов споменик.Питам се зашто ли је то тако али зато имамо споменике разним Бошко Бухама дођошима на извоз.Тај моменат не смета.
Споменик Стефану Немањи, Србину, у сред Србије, смета само југословенима српског порекла, а хрватске провинијенције. Теби као српском Мађау ипак није баш нормално да смета тај споменик, обзиром да је у сред Србије, и да је то споменик човеку, који је успоставио Србију као државу.
Српско друштво не постоји. Разорено је 1945, и тек треба да га успоставимо. У великм делу, ово још није народ, него усамљена гомила, без обзира на појединце, којима свака част.
Али то нема везе са Београдом већ стварањем првих српских држава, Београд је данас престоница Србије и Срба.Koliko se secam istorije Beograd nije bio prestonica Srbije tada kada je vladao pa i ne cudi da se setise coveka cca 900god kasnije
voleo bih da probam tu "domacicu" koju si pusio pa da te pitam :
...
Волео би ти да будеш миран и спокојан, знам ја то,
али како кад си се навукао на губитничку сумњичавост ?!
Свима вам се свидела прекогниција Забрањеног пушења,
мислили сте "У баш је штос, све знаш унапред !",
ал' кад схватиш да се Земља неумитно креће ка некој судбинској тачци у свемиру,
више ти није угодно, па би да будеш ја ?!!
Ево помоћи ћу ти можда:
Држ' се мушког, државног предвиђања,
мани се женског, опозиционог.
Мушкарац понекад погреши,
и жена га кара "ето, рекла сам !"
али он се заинати, и све буде ок.
Њој остаје да даље сумња и брине ...
Kada si bio i gde na KiM ... m Obilicu?
Mozda sam i zena ko ce ga znati i drzim se svojih uverenja i vaspitanja
Koga i koliko njih vaspitavas ?
Beograd je druze postalja kaljuga svega sto hoda Srbijom nadam se da to primecujes
ili se pravis da ne vidis jer si bar 6 generacija Beogradjanin
Pa bitno je samo svrgnuti vašeg Smradnog GanguluНаравно да много блата по Београду и Србији има.
1. Тога има у целом свету
2. То блато треба уклањати
3. Власт треба критиковати, али тако да те слушају
а не да кажу ово прича нека будала, гаси ТВ !
Као што Марковић и Јанковић показаше све, само не памет и бригу за Србију.
Онај Јанковић дошао у гледану емисију,
кези се на расистичке Горанове бљувотине,
и изјављује:
"Матор сам ја и не разумем се у функционисање града, али ..."
Шта "али" црни Владета ??? Шта ?
Pa bitno je samo svrgnuti vašeg Smradnog Gangulu
Pa ne želimo da nam "Doktor" Nambija bude čak ni đubretar a kamoli predsednikКоме је то битно ?
Pa ne želimo da nam "Doktor" Nambija bude čak ni đubretar a kamoli predsednik
Ne znam, svako ko gleda TV i plakate na banderammahКо то "не желимо" ?
Личани ?
Црногорци ?
Босанци ?
Муслије ?
Роми ?
Шипци ?
Маћедонци ?
ЛГБТ ?
Комунисти ?
Ројалисти ?
Русофили ?
МИ6 ?