BITI ILI NE BITI?

Shinoda:
mojra:
a neka udaljenija destinacija, npr dominikanska republika, meksiko, kuba? jukatan na primer? teotihuacan - "mesto gde su rodjeni bogovi"? chichen itza - piramida kukulcan, hram ratnika - em je priroda prelepa, em mozes da se penjes na piramide
Ex bre treba para imati da se ide na kraj sveta! :(
divljoj je to medeni mesec, pa ima sigurno nesto para. skupo jeste ali sa druge strane tamo nema opasnosti a mnogo je lepo. ima puno spomenika a mislim da ona tako nesto hoce, da obilazi hramove i sveta mesta, samo mozda nije razmisljala o tom delu sveta, pa ja rekoh...vredi predloziti, mozda pomogne

Ma ja sam ti sto kaze moj dragi NEOBUZDANA!
Resila u Sharm el Sheik, pa kud puklo da puklo!
U TopToursu nam otkazali i vratice nam lovu,
al' smo danas ostavili depozit u Jolly-u (ovi ljudima vracaju samo 50% ako odustanu da idu tamo :shock: ) za taj isti Sharm :lol: ! Danas je regularno otislo 10 ljudi charter letom, a posle saznam da su otkazani svi aranzmani i letovi u ovoj sezoni. :shock:
Yebe lud zbunjenog.
Tako da ne znam sta ce biti, verovatno se nece ici, mada bih ja licno isla.
Al' sam se smorila do yaya! :?

Divlja, bre, polako, zelena ti jaja, ima još da se (nažalost, ili nasreću) nasrčeš života! :wink:
Gde je poenta u medenom mesecu!? Da uživaš u svom dragom. Pa je li bitno onda da li je to Budva, Kušadasi, ili Šarmelšeik?
(A to što ljudi ginu, pa ginu uvek. I žive još i više! Inače nas ne bi bilo. Al' to ćeš stati, shvatiti i razmišljati još mnogo posle medenog meseca. :wink: ) :D

ebiga ne mozes da predvidis da se to nece desiti i na nekom drugom mestu. gde je pa kao beybedno? grcka? crna gora? srbija? moze i setnja po srbiji d abude zanimljiva, sto da ne, ako imate kola...ako hoces da smanjujes krug kretanja..

e ali koliko tih mesta ima tamo milion a desilo se u jednom. ok glup nacin razmisljanja...ali sta znam :I

Back