biti gay jel to IN ili...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e stvarno ne znam šta mi je odvratnije
buljaši oni pravi što paradiraju
ili muška bolećiva prijateljstva gde se čine nepodopštine i gaze svi principi u ime pijanog i nadr.kanog "drugarstva" koje se oličava u tome što razbiješ glavu onom eko tvom drugaru opsuje majku

yebite se svi
ja odo u manastir

100ka za desetku, nema drugog rešenja

ma vezati ih sve u podrumčinu i karati užarenom štafetom

jao kako bih ih mučila :twisted:

bigsister:
Captain Jack Sparrow:
More mi gusari to resavamo po kratkom postupku ... daska ..... kupanje ..... ajkula mezeti... :twisted: :D :twisted: :D
brrrr... ajkule...
Captain Jack Sparrow:
al da zagadjuju mozgove dece e to imam i bice batina dok god mogu da lemam! :evil: :twisted: :D

a onda tje novodolazetje generacije pedera da lemaju tebe... :wink:

Ha haa bas sam se nasmejao .... nece oni to skoro moci a dotle nek beru kozu na siljak !

Betty:
e stvarno ne znam šta mi je odvratnije
buljaši oni pravi što paradiraju
ili muška bolećiva prijateljstva gde se čine nepodopštine i gaze svi principi u ime pijanog i nadr.kanog "drugarstva" koje se oličava u tome što razbiješ glavu onom eko tvom drugaru opsuje majku

yebite se svi
ja odo u manastir

100ka za desetku, nema drugog rešenja

ma vezati ih sve u podrumčinu i karati užarenom štafetom

jao kako bih ih mučila :twisted:

Jao bety udaj se za mene :oops:

loop:
jes vala :o

nego da Vas pitam nesto (mada je to glupo pitati a znas da nece da ti se ostvari)

da Vam ponudi neki bogati *****, ima ih koliko hoces, da ga karate u bulju ili da on vama popusi za recimo 100.000 evra da li biste pristali :?:
Obzirom da ga karaš ili da ti on puši za samo 100 000 evra, sestro za te pare i za jedan put, ako treba i da ga uspavaš i okupaš. :D :D :D Posle možeš da karaš pola ženske populacije za te pare u Srbiji. :wink:

Znači to je Out i uvek će biti. To nije genetika pa da kažeš, ****** šta će čovek. Znači nije nasledno, niti je genetski predviđeno. Ko hoće da se psihički leči, garant to i može. ****** postoje odvajkada, ali nije IN. Zamisli prođe moda da si gej, ti odustaneš od trenda, a onda ti sin sazna kako te nekad karalo pola ulice. Bljak :!: :?: :idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back