Da li je dobro prići drugarici/poznanici i samo bez ikakvog prethodnog muvanja itd priznati da osećaš nešto prema njoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu. Mada iskreno ja nikad nisam prišao devojci sa tom namerom, tako da mi je ovo kao viša matematika(imao sam devojku, al osvojio preko poruke). Tako da je malo zategnuto. Ovu poznajem, drugarica mi je ali jedva. Slabo znam o njoj, ali onoliko koliko znam i vidim, jako mi se dopada.Naravno da je dobro biti direktan, odma navalis, tvoje je da trazis, njihovo da daju ili ne
Samo devojke ne prilaze direktno nego se koriste hintovima![]()
Najbolje da odmah iskazes svoje namere da zna na cemu je da ne pomisli da hoces samo da se druzisU redu. Mada iskreno ja nikad nisam prišao devojci sa tom namerom, tako da mi je ovo kao viša matematika(imao sam devojku, al osvojio preko poruke). Tako da je malo zategnuto. Ovu poznajem, drugarica mi je ali jedva. Slabo znam o njoj, ali onoliko koliko znam i vidim, jako mi se dopada.
Koga sad slušatiTrebas je pozvati na kafu..par puta izaci.Nemoj odma na prvom izlasku reci da ti se svidza.
Ja bi na 2 izlasku..ali danas momci se poljube s njom na prvom i nema puno price,niti odugovlacenja.Odvedi na kafu,onda malo voznja.Parkirate se negdje.Malo je nasmijes.Neku pricu..Koga sad slušati![]()
Ne vozim sam još uveek. Ali dobroJa bi na 2 izlasku..ali danas momci se poljube s njom na prvom i nema puno price,niti odugovlacenja.Odvedi na kafu,onda malo voznja.Parkirate se negdje.
Najlakse ovako.Onda nakon kafe u park na klupu..i poljubi je.Ne vozim sam još uveek. Ali dobro
Ok, s obzirom da mi je i sestra slične stvari rekla, pretpostavljam da si u pravu, hvala.Odma u napad..
Vidis..ima ih jos sto ovako misle.Ok, s obzirom da mi je i sestra slične stvari rekla, pretpostavljam da si u pravu, hvala.
Nisam u dubokoj ,,frendzoni" ali dobro. Kapiram šta.hoćeš reći! HvalaZnaš kako, osobu koju upoznaješ ili tek muvaš to je ok, ali ako si duboko u frend zoni, što ti svakako jesi, onda je možda bolje kafa i dalje po redu. Šta god hoćeš da uradiš zapitaj sebe kako bi se ti osećao da si druga strana. Da ti neka drugarica, koja ti možda i nije privlačna, kaže hajde na odmoru ovamo i kaže ti to, da li bi ti bio ok sa tim? Meni se to dešavalo i uvek je bilo dosta neprijatno.
Dobro, hvala na velikom odgovoru, imaš pravo!Ni u ludilu....
Kakav direktan.....To nikome nije srecu donelo..
Argumenti , to je smesno koristiti ali hajde, ovo je ionako blamaza od foruma...
Prvi , da li bi ti voleo da ti neko bum tras kaze, ej svidjas mi se, sad odmah, hocu da se udam za tebe...ali pazi , moras odmah da odgovoris i posle te drzimo za rec sve sto si rekao...
Drugi, zene vole da sanjaju svoju ljubav...a to znaci da imaju predsanjanu varijantu kako to treba da izgleda, ako je romantika...Tu je bitno uvesti je u novo sanjanje gde je varijanta bajke ona koju ces ti i ostvariti.
Trece, zene vole da se lazu. Realnost nije dovoljno inspirativna....malo zacinis i one su jako zahvalne....
Cetvrto, laganje zbog pokrivanja neidealnosti, daje priliku i zeni da se oseti ugodnije, nego ako krenes direktno sto dovodi do toga da razmisljajuci o sebi i poziciji ona oseti nelagodnost zbog onog sto smatra svojim minusima, a garantujem ti bila idealna ili ne, ima toliko toga sto na sebi smatra minusima, vise nego sto ti vidis kao minuse.
Peto, romanticno je mnogo vise ako se indirektno iskaze naklonost ili cak i trazenje micikane nego ako se to ogoli i jednostavno iskaze.
Navodim obican primer trazenje kres sheme od skolske drugarice koju vec znas...
Znaci bukvalno zelis samo da je overis.
Iskaz, ej , hocu da te probam, hocu da te overim, sto se ne bi kresnuli , u bas si dobra , lozim se na tebe i slicno su klasika.
Isto to samo izreceno drugacije, tipa , jedino sto zalim od tih skolskih dana sto se nismo smuvali, dovodi do mnogo izvesnijeg poziva i rezultata, iako je ista operacija u pitanju , kres je i sa tvoje i sa njene strane ono sto je na tacni.
Sesto , pravilo zene jedno pricaju , drugo rade, trece misle, cetvrto hoce, a peto im treba je uvek u vazenju....Direktnost podrazumeva odgovor u tom trenutku...indirektnost ostavlja vremena tako da zensko moze da trenutnu nezainteresovanost, nenapaljenost i nervozu prevazidje i reaguje na ponudu onda kad je u drugacijem raspolozenju.
Balkanke, Srbijanke pogotovu su takve, onda kad se njima nesto naumi , cak i udaja, onda to i rade....Bukvalno kao khm khm khm u vodjenju, tj nagonski i instinktivno je izrazeno , samo se to sad zove svojeglavo i samovoljno...
I da ne pricam jos neke razloge koji imaju prednost ako su indirektno ili ako su mesano indirektno sa direktnim iskaznim recenicama ali ne i namerama..
Ako gledamo ekonomski , a to mora uvek da se gleda...
Opet je u prednosti indirektno u odnosu na direktno...
Vece je zadovoljstvo i lakse se ubedi da ti da, ako racuna, ajd izvesce me uvece, okoristicu se, ako nista drugo , ako bude los. Znaci krece sa oportunisticke strane, totalno nezainteresovano da ti ista da...a zato dobijas zbog para vreme gde mozes da probas da joj pomeris um ka onom sto zelis...to ona i ocekuje, nesvesno , tj manipulativna je i prema sebi...
Nisam u dubokoj ,,frendzoni" ali dobro. Kapiram šta.hoćeš reći! Hvala