BITI CIVILIZOVAN,ZNACI NIKADA NE DAVATI NEKOREKTNE IZJAVE !

U emisiji Televizije N1 12 ov.meseca,ucestvovali su ministri spoljnih poslova,Srbije,Hrvatske i B i H. razgovor sa

njima trojicom,vodila je voditeljka sa TV Zagreba.Pricalo se o svemu i svacemu,pa i naravno,o aktuelnom

prvenstvu Evrope u fudbalu.Voditeljka je postavila pitanje,ko za koga navija.Nas vrli ministarli spoljnih poslova

Dacic,rekao je otprilike ovako:Obzirom da mi ne ucestvujemo,naravno da ne navijam za Hrvatsku.Ali obzirom da

neki nas igrac,igra za Spaniju,onda ja navijam zaSpaniju.Mislim da je ovakav njegov odgovor,skroz nekorektan.

Hrvatska je nas sused,do nedavno smo bili u sastavu Jugoslavije,i normalno bi bilo,daa nam je po svim merilima

Hrvatska najbliza.Medjutim,D je i ovom prilikom,pokazao da je ortodoksni nevaspitani balkanac.

Hrvatski ministar je odmah odgovorio:A ja vidite,navijam za Novaka Djokovica,i svi mi u Hrvatskoj !!!

Lorde , ne veruj latinima i kad poklone nose !....čitaj grafite po hrvatskim kućama i biće ti jasno sve , naravno , osluškuj i naše dične patriote i njihove pokliče !
....a ministru "koferče" , još kad je puno , draže mu je od svog srpskog stanovništva.....zar on ne beše glasnogovornik onih radnohuškaških , ondašnjih a danas visoko patriotskih snaga , koje su ratovale pa nas mirile sa tom višnjom braćom !...
....ne truj sinovče sebi dušu....naročito ne nasedaj na patriotske sage u kojima Novak pobeđuje i pare mlati , kako bi se zapadu osvetio i krvi napio za bombardovanje i bestijalno ubijanje naših stanovnika - naročito na donatorskim večerama.....

...sve je to ratnoprofiterska razbojnička propaganda , sa kojom su i tamošnji i ovdašnji patriotski sinovi zadojeni i sa kojom makljaju budaletine od ovog balkanskog sveta - naravno zarad svoje dugovečne vladavine .....svi oni navijaju samo za sebe i svoju familiju !

KRALJICA MAJKA: Tašta se uvalila Tomi u rezidenciju!

http://www.kurir.rs/vesti/politika/kraljica-majka-tasta-se-uvalila-tomi-u-rezidenciju-clanak-2290713

tomislav-nikolic-milka-ninkovic-foto-marina-lopicic-1464811413-919973.jpg

Back