Bitcharke Na Travi

ahaa
ma valjda kada je deniro nastupao neki lik ga pogodio flashom
i ovaj se u3povao da je to bio empty
pa je chak i pevao
"ostajem na bini i pivskom flashom kad' me gadjaju empty ja ti oprashtam sranja se dogadjaju"
to je valjda to xD
ili ima josh nesto shto ja ne znam (O.o) :lol:

saki8050:
ahaa
ma valjda kada je deniro nastupao neki lik ga pogodio flashom
i ovaj se u3povao da je to bio empty
pa je chak i pevao
"ostajem na bini i pivskom flashom kad' me gadjaju empty ja ti oprashtam sranja se dogadjaju"
to je valjda to xD
ili ima josh nesto shto ja ne znam (O.o) :lol:
to je to,shto ja volim kod nashih repera.....jednostavno originalno u svakoj meri....mislim:lol:....gadjao ga flashom :lol: ....i josh ga pogodio....al flashom e,opasni momci sa ulica beograda ili ***** ga vec odakle,a gadjaju se flashama na koncertima :lol: ....saki:D....jel bila plastichna flasha :lol:

Makijavelli:
to je to,shto ja volim kod nashih repera.....jednostavno originalno u svakoj meri....mislim:lol:....gadjao ga flashom :lol: ....i josh ga pogodio....al flashom e,opasni momci sa ulica beograda ili ***** ga vec odakle,a gadjaju se flashama na koncertima :lol: ....saki:D....jel bila plastichna flasha :lol:
:lol::lol::lol:......ma to bre u Novom Sadu bagra :shock: :lol:......ma ne znam, nisam pitala druga xD...a mozhda i sa onom dvolitrom :shock: ko zna xD
nego sama sam krenula u offtopic
aahh..bitcharke :lol:...ima par pesama koje mogu da svarim ovo sve ostalo uzhas 8-)

bitcharke na travi su gotiva ribice, rade taj sirovi rap, i ono malo su isuvishe realne, i ponekad ga skrnave do jaja, ali jbga to je to i meni se dja:D:D:D........."rashiricu *pizzuu* svuda po tvom licu, lizacesh k'o lesi, necesh znati gde si"..hehe:P:P

Back