Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ahaa
ma valjda kada je deniro nastupao neki lik ga pogodio flashom
i ovaj se u3povao da je to bio empty
pa je chak i pevao
"ostajem na bini i pivskom flashom kad' me gadjaju empty ja ti oprashtam sranja se dogadjaju"
to je valjda to xD
ili ima josh nesto shto ja ne znam (O.o)
ahaa
ma valjda kada je deniro nastupao neki lik ga pogodio flashom
i ovaj se u3povao da je to bio empty
pa je chak i pevao
"ostajem na bini i pivskom flashom kad' me gadjaju empty ja ti oprashtam sranja se dogadjaju"
to je valjda to xD
ili ima josh nesto shto ja ne znam (O.o)
to je to,shto ja volim kod nashih repera.....jednostavno originalno u svakoj meri....mislim....gadjao ga flashom ....i josh ga pogodio....al flashom e,opasni momci sa ulica beograda ili ***** ga vec odakle,a gadjaju se flashama na koncertima ....saki....jel bila plastichna flasha
to je to,shto ja volim kod nashih repera.....jednostavno originalno u svakoj meri....mislim....gadjao ga flashom ....i josh ga pogodio....al flashom e,opasni momci sa ulica beograda ili ***** ga vec odakle,a gadjaju se flashama na koncertima ....saki....jel bila plastichna flasha
......ma to bre u Novom Sadu bagra :shock: ......ma ne znam, nisam pitala druga xD...a mozhda i sa onom dvolitrom :shock: ko zna xD
nego sama sam krenula u offtopic
aahh..bitcharke ...ima par pesama koje mogu da svarim ovo sve ostalo uzhas 8-)
bitcharke na travi su gotiva ribice, rade taj sirovi rap, i ono malo su isuvishe realne, i ponekad ga skrnave do jaja, ali jbga to je to i meni se dja........."rashiricu *pizzuu* svuda po tvom licu, lizacesh k'o lesi, necesh znati gde si"..hehe