Bustura
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
E sada je sve pogresno.peach:hm,lose je to sto zene podcenjujes kada kazes da nemas poverenja u njih,da zloupotrebljavaju tvoje pokazivanje osecanja.lose je i to sto kao ortaka dozivljavas iskljucivo muskarce,kao da su zene bica nize rase pa ne mogu da budu prijatelji s muskarcima.u principu,patis od sindroma anticke grcke filozofije,a to gde ces ti njega da turas,da prostis,irelevantno je u mojoj kritici tvog poimanja musko-zenskih odnosa! :?
Zene ne podcenjujem.Ja im se iskreno divim.Mnoge zene su moji prijatelji.
Ali ja jednoj zeni nemogu,otvoriti svoju dusu tako iskreno kao muskarcu.To su neke sitnice ali sitnice koju mnogi muskarci uvek drze duboko zatvoreni u sebi.A to boli.
Zamislite koliko ljudi zena ili muskaraca na ovom svetu ima potrebu da nesto ucini sto je drugacije.Sto nije u oviru prihvatljivih nam normi.
Zamisli muskarca koji oseca potrebu da iskusi sex sa drugim muskarcem.ILi zenu koja zeli drugu zenu.To mozes priznati ako imas stopostotno poverenje u nekog.A ja recimo imam to poverenje u njega.I to je razlog zasto mogu da ga volim.Ja mogu biti neiskren i reci ja razumem zene sto posto.To nije istina jer ih nerazumem ni sedamdeseti deo.A verujem da je to isto slucaj i sa zenama.Muskarac razume muskarca njegovu logiku njegovu filozofiju koja se nemoze porediti sa filozofijom jedne zene.
O tome ja govorim.Ne iskljucivo o sexu.
Sex je tema za sebe.Mnogi yebu decu od pet godina.Obicno ocevi ili njihove deke.Ali oni nisu za osudu.Oni su yebiga eto takvi.Iscidjavaju se ljudi dva dana i nikom vise nista.A to dete ima traume kasnije citav zivot.I taj isti siledzija odlezi dve tri godine zatvora i bude pusten na slobodu.Boli ga uvo poyebo bebicu odlezo i medju svet.Preseli se u drugi grad i nastavi zivot medju neznancima koji misle da je taj covek perfektan.Znate li koliko ubica siledzija seta ulicom i oni nisu poznati.Od njih niko nema strah.Ali od dva tipa koji se ljube na ulici.Svi imaju strah od promiskuiteta.Jedino sto taj promiskuitet nije u obliku virusa pa nemoze da zarazi.Ali ta dva tipa koji imju nesto izmedju sebe iako nikom nesmetaju i nikog ninasta neprisiljavaju su crne ovce.Jedino sto traze je njihov mir i pravo na njihovu ljubav.Ali i pored normalnih zelja su obelezeni do kraja zivota i vecito kritikovani.O tome ja govorim ne o sexu.To nerazumem zasto ljudi osudjuju druge ljude ako i sami grese.
Kao sto sam rekao ja jesam slobodan.
Zivim u jednoj drugoj zemlji gde je mnogo toga dozvoljeno.Ali cinjenica je da sam takav jer sam bio ovde sam odvojen od familije i isao kroz zivot onako kako sam zeleo i hteo.Nisam imao lazne norme i pravila ponasanja po kojima sam morao ici i njih se pridrzavati.Ali drugi i u ovoj sredini nemogu ziveti slobodno iako su neke slobode vece nego u nasoj zemlji.Mislim na moralne slobode.Porodica,priajatelji,komsije.Svi su oni cinioci sveobuhvatne nesrece i nezadovoljstva.Skoro mi je jedna forumasica sa kojom se dopisujem rekla da je nezadovoljna u sexu sa svojim muzem.Zive u beogradu u nekoj novoj gradnji gde su tanki zidovi.Kaze sex je katastrofa jer njen muz nemoze da se opusti plaseci se komsija.Kaze par puta su isli autom u sumicu da bi se sexali pored rodjenog stana.Uvek kada su glasniji komsije lupaju yebu sve po spisku.O tome ja pricam.Kako radjati decu ako se nesexamo.Kako biti srecan ako nesmes biti sa onim sa kim ti srce zudi.Nije sex moja preokupacija.Jedino sexualne slobode i razbijanje tabua.Ali mnogi ovde nemogu da procitaju moje reci na pravi nacin.Jedino oni koji razumeju uvek mi odgovaraju na private,plaseci se da ce i njih drugi shvatiti pogrsno pa ih okarakterisati kao nastrane.Mene zabole za to sta ko misli o meni jer iza ovih redova stoji covek koji u svom svetu van neta je onakav da ga drugi postuju i vole.A ovde mi je sve jedno.Pa ipak i ovde gde niko nikog nepoznaje postoji strah od toga da neko nekog neupozna u pravom smislu.
Ja sam ovde na krstarici nenormalan.Ali umobolnici sa dcvadeset ivise godina koji vise na svastari i danima se igraju asocijacija nimalo nepokusavajuci da svoje mozdane vijuge usmere prema necem kreativnijuem su normalnim.
Moje misljenje doduse mozda su oni i pametni ali to blejanje u prazno nekapiram.Yebiga stvarno