Biseri komentatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SPORTSKI LAPSUSI

Zvonko Mihajlovski: "Navijači ne prestaju da navijaju iako pada kiša"

Z. Mihajlovski: "Dejan Stanković je umetnik i ništa više, a biti umetnik i ništa više u njegovom poslu znači - biti sve."

Z. Mihajlovski, USA '94, Bugarska - Meksiko : "Kampos je sada bio laki boj."

Z. Mihajlovski, Euro '96, Hrvatska - Danska : "Smajhel je sada bio laki boj."

Z.Mihajlovski: "Lopta kadkad ume da bude djavolja koža naduvana vazduhom"

Z.Mihajlovski: "Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje ništa"

Z. Mihajlovski, Njukasl - Barselona: ''Faustino Asprilja je rodjen i odrastao u vrletima istočnih Kordiljera."

Z. Mihajlovski (jedan od derbija): "Evo izlaze Partizanovi igrači......a evo i naših"

Z. Mihajlovski: "Krilo nikad ne pada daleko od beka."

Zvonko Mihajlovski, Partizan - Groningen, Kup Pobednika Kupova 80-i-neke: "On je pravi golgeter. Njegov posao je gol. Njegov hobi je gol. Verovatno i kada spava sanja gol."

Z. Mihajlovski, hokej, Rusi i još neko: "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u čašu viskija"
Z. Mihajlovski, C.Zvezda-Helsinki, 1997.:"Finci danas nisu bili fini, ali je Crvena Zvezda bila bolja"

M.Pantić, isto takmicenje:"U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."

M. Pantić, YU-Iran (France '98): "Naši nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je šesnaesterac prepun Peruanaca."

Milojko Pantić, Zvezda-Bayern, Beograd: "Ovaj sudija je poznat po tome što kartone deli kao novogodišnje konfete"

M. Pantić (krupan kadar na protivničkog igrača): "Ovo je čovek koji je napao našeg Dejana - sa ledja"
Milenko Pantić, Yu-Nigerija, Beograd
"Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!"

Nedeljko Kovinjalo, prenos jednog od važnijih svetskih takmičenja u aletici: "Evo naše maratonke Biljane Jeftic" (zove se Olivera, a Biljana je folk pevačica)

N. Kovinjalo, Goteborg 95, 10000m: "Ko je to sa brojem
dvadesetpethiljadastosedamnaest?"

N. Kovinjalo, Goteborg 95, maraton: "Ova takmičarka je imala dobar rezultat na Njujorškom aerodromu, a takodje učestvovala je i na Beogradskom aerodromu."

N. Kovinjalo, Goteborg 95, koplje: "Stiv Bekli je visok - i tačno 87 metara!"

Nepoznati komentator utakmice Hajduka kome je to bila poslednja utakmica: "Go, go,... *****,prečka."

Kovačić: "Evo Bishopa, ili sveštenika."

Gojko Andrijašević, TV Palma, utakmica Salkea 04, za Salke igra broj 23 Marko Kurz: " Lopta do *****."

B. Mutić: "Mičel! Treći zgoditak! Zaslužio je da mu kažemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Mičel!"

Komentator trke formule 1 na BK TV posle udesa Šumahera i Kultarda:"Vidimo Šumahera koji ide da se razračuna sa Kultardom. Po njegovim nervoznim pokretima vidimo da je nervozan kao papričica."

Vladanko (Zvijezda sa nekim francuskim timom u kupu UEFA): "I to je lagana lopta za golmana Stojanovića", a poslije minut:" Ne, izgleda da je ipak bio pogodak".

Vladanko Stojaković (očigledno blago pijan): "Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara".

Vladanko Stojaković, stoti derbi: I oko lopte su Stefanović, Kovačević i Petković (oko lopte su bili Krupniković, Sakić i Adžić)

CROATIA-PARTIZAN"KRALJ JE U SVOJ GOL URADIO 7 BRAVA I 5 ALARMA ALI IZGLEDA DA MU TO NIJE POMOGLO(5:0)" Svaka čast momci!

Srdjan Knežević, Olimpijada, gimnastika. Takmičarka je preskakala kozlić i gadno pala povredivši članak i ruku! Srle je skoro plačnog glasa rekao: JADNA DEVOJČICA, PA KO ĆE JE RAZUMETI AKO NEĆU JA!!

Srle Knežević..opet gimnastika...Svetlana Boginskaja na tapetu: "Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisočija od svih gimnastičarki i vidi se na njenoj izduženoj figuri. Jednom rečju - ŽENA!"...

Knežević prenosi gimnastiku na olimpijadi i neki momak je na onim spravama tek će ovaj:" Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladić. Svaka majka bi ga poželela u svome domu, a tek ti predratni švalerski brčići..."

D.Gajić: "Zoran Savić je imao malu porodičnu neprijatnost ovih dana. Umrla mu je majka"

i Dobrosav jos jedared..... Partizan-Timsistem...."Ulazi Kjacig bek Timsistema".....on je inače centar.....
-olimpijada 1996:yu-sad (Gajic)
"Američki košarkaši su visoki 2 i više metara"

M. Djurković posle Dejinog pasa u prazno: "Pa gde je taj Masaro?"

Najveća legenda Djurković prenosi plivanje: "Sada Popov vodi za gotovo celu dužinu bazena i Amerikanac će uspeti da osvoji zlato samo ako Popov počne da se davi...."

"Kiša pada oko korner zastavice, kiša pada po celom terenu."

"Ko je njega uopšte i zvao u reprezentaciju, ja njega ne bi ni zvao, on je poslednji čovek kojeg bi ja pozvao da igra..."
Sutra protiv Španije(baraz,pobedili smo1:0, znate ono "Ne vidim od ljudi koji su ispred nas... pardon..
mislim da je gol postigao Katalinski")minut nakon što smo dali gol "Bravo Katalinski, to je pravi čovek za reprezentaciju,njega je trebalo odmah zvati, bravo Katalinski, Katalinski je danas naš spasitelj..."

Jugoslavija-Rumunija 4:4 fudbal u ono vreme kada je Susic zaigrao za reprezentaciju.Ne znam tačno ko je prenosio: " Susic je igrač koji bi trebao malo više da dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga upravo to i radi... Susic,Susic,Susic i......ma ne sam Safete, ne sam.Kakva sebičnost mladog i neiskusnog Susica.."

Miljan Miljanić, gost u studiju na otvaranju Euro '96,(tog dana je prethodno bio na svadbi Save Miloševića): "Meni je bugarski carinik rekao da vi ste navijali za nas kad smo ****** Nemce."

B. Mutić, Italija '90, Spanija - J. Koreja: "Ako je tu bilo paučine, sada je više nema. Kvang Hvang Bo iz Jukonga u svom 24.tom nastupu za reprezentaciju postiže zaista nevjerojatan zgoditak."

Vlada Olić: "Toni Kukoč ide 1 na 1... I najzad mu je ušlo!"

Dobrosav Gajic:Rezultat je u sedmom, pri kraju šestog minuta...
Nosioci pobede uspeha...
Treba odigrati mirno, elegantno, lepršavo...
Skočio je u tom skoku kao tigar...
Stižu oko 13:30, narodski rečeno oko pola dva...
Uspeh Jugoslovenskih zlatnih plavih košarkaških reprezentativaca...
Dokazali su da se Jugoslovensko nebo još dugo, dugo neće ugasiti...
Osvojili ste i sedmo zlato zahvaljujući i vašem požrtvovanju, samopregoru, samoodricanju...
Sastali su se na jednomesečnim, kratkotrajnim, tridesetodnevnim pripremama...
On je najmladji igrač na prvenstvu čije trenutke upravo privodimo kraju...

Sada skoro je imao tezak biser onaj komentator sa sport club-a,onaj sto prenosi nemce obicno(znate ga, sigurno i vas nerviraz:lol:)na utakmici Blyth Spartans-Blackbourn Rovers...kaze covek "Ipak je Blekburn veliki klub,a fudbaleri Blyth-a su se i suvise istrosili a sutra zorom moraju na posao"
Nasmejao sam se bio dobro,ali covek nije nista pogresio, ovi su amateri(6-ta liga),svi su zaposleni i lokalnim fabrikama...a koga interesuje blekburn ih je dobio samo 1-0z;)

Upisite na you tube ajax-dinamo-biseri komentora,to je valjda obn prenosio,dvojica komentatora su bila,kakvi likovi...

(nakon sto je Mandzukic prosao stama) Ovaj Mandzukic kao da je ptoteklih sedam dana bio na popajevoj hrani....

Komentator sa sport kluba zove se Marjan Mijailovic. Planiraju (koliko sam cuo) da ga dovedu na RTS za repr. Ja sam se sav najezio kad je Hofenhajm (protiv Bajerna) dao gol... Ko da Srbija igra u finalu svet. prv. Verovatno ga ima You Tube-u.

osamnesti...osamnesti...osamnesti pogodak u sezoni vedada ibisevica...jedan nula,to je to...to smo cekali da se otvori,vedad ibisevic osamneeeesti put...raduj se bosno sto imas vedada ibisevica..jedan nula za hofenhajm...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back