Biseksualnost

jedva nađoh ovu temu.
E ovako...ja sam malo čudak i ustvari nemam nekiu jaku seksualnu potrebu,u principu od uvek mi je prvo trebalo da steknem poverenja u neku devojku i da je malo bolje upoznam pre nego što počnem da je doživljavam kao privlačnu i obično to nije samo fizička stvar nego baš onasko ona zaljubljenost...Uvek su to bile devojke i uvek sam milsio da sam strejt.
E sad kreće ono zanimljivo...Imam jednog druga,prilično smo bliski.Ja za njega znam odavno da je gay,autovao mi se u poverenu i nikad nije ostavljao neki utisak na mene kao da je zaintereovan za mene na taj način...poznavao sam par njegovih momaka i nijednog od njih nisam gotivio,bili su mi odbvojni iz nekog razloga,nisam ni razmišljao o tome...e sad,zadnjih par nedelja kako je raskinuo sa zadnjim od njih počeo sam da ga posmatram na neki malo drugačiji način...za sad još uvek on nije ništa provalio i najbolje da tako ostane još neko vreme pošto nemam pojma šta da radim...

Sad nisam siguran da li je on tu neki izuzetak,ili je u pitasnju to što meni obično treba vremena da seteknem poverenje u nekog pa zato nisam ranije provalio...ali nisam klinac imam 26god za mesec dana punim 27...tek sad ne kapiram svoj uvrnuti sekualitet
Pa dobro, opušteno, gde je problem, msm šta je konkretno pitanje.

što posle puberteta,neko tada, neko u 50oj, neko nikad ....
Teško da ćeš teoretisanjem bilo šta zaključiti i shvatiti...možeš samo da razbijaš glavu u nedogled
I boga pitaj dal si bi....msm bisex je vrlo složena, i nije za svakog, treba čovek da bude jak mentalno, emotivno, baš siguran...i obično su bi onako sofisticirani (ne znam sad bolju reč)....e ako je sve to tako, onda može da bude vrh...

pa ne znam...nekako mi je uvek delovalo logično da se tako nešto provaljuje u tom nekom periodu kad ljudi obično istražuju svoj seksualitet i da je posle toga smao pitanje vremena kada će i kako neko to da prihvati...nije da sam sad neko kome je to smak sveta...Iskreno nije.Znam da nema jedne ispravne sekualne orjentacije...nije mi to problem.Nego eto nisam siguran da li stvarno tumačim to što osećam na pravi način jer to nije samo stvar fizičke privlačnosti...i ne bih da ispadnem radoznali buzdovan...
U principu,najverovanije je to posledne što on očekuje od mene...Dobre su šanse da me ni ne gleda na taj način i da možda ne bi ni želeo ništa više od tog prijateljstva koje imamo...ali sve jedno,trebam da vidim gde stvarno stojim sa sekualitetom...i znam da niko ovde,ni bilo gde ne može to da mi kaže... U principu u ovoj temi sam da nekako pretvorim u reči to što mi se mota u glavi.

pa ne znam...nekako mi je uvek delovalo logično da se tako nešto provaljuje u tom nekom periodu kad ljudi obično istražuju svoj seksualitet i da je posle toga smao pitanje vremena kada će i kako neko to da prihvati...nije da sam sad neko kome je to smak sveta...Iskreno nije.Znam da nema jedne ispravne sekualne orjentacije...nije mi to problem.Nego eto nisam siguran da li stvarno tumačim to što osećam na pravi način jer to nije samo stvar fizičke privlačnosti...i ne bih da ispadnem radoznali buzdovan...
U principu,najverovanije je to posledne što on očekuje od mene...Dobre su šanse da me ni ne gleda na taj način i da možda ne bi ni želeo ništa više od tog prijateljstva koje imamo...ali sve jedno,trebam da vidim gde stvarno stojim sa sekualitetom...i znam da niko ovde,ni bilo gde ne može to da mi kaže... U principu u ovoj temi sam da nekako pretvorim u reči to što mi se mota u glavi.
A sam razgovor o tome s tim drugom ne može da škodi ako ste zrele osobe, dakle neće da se naruši prijateljstvo. Bolje s njim da razgovaraš jeri je on već u materiji da tako kažemo nego s korisnicima krstarice.
Mačko, na pravom si mestu. Ja ću da ti kažem ovako, društvo kultiviše naše potrebe. Šta to znači? Znači da sam saglasna sa Frojdom da smo svi mi u većoj ili manjoj meri do potpunog odsustva homo ili hetero seksulnosti biseks. Tako da verovatno i da jesi. Pitanje je samo da li želiš da se opustiš i da probaš, uživaš u nekoj homo vezi, ili ipak ne. Polako.

Takođe razgovor sa drugom ne može da škodi. Ako ste zrele osobe neće se narušiti vaše prijateljstvo. Bolje ti je da umesto što pričaš s forumašima, pričaš s njim budući da je on već u materiji, da se tako izrazim.

Poslednja izmena:

Back