Biseksualnost? =)

Šta mislite o biseksualcima?Je su li oni blagosloveni li prokleti,i zašto to mislite?Imaju duplo više opcija od hetero osoba,ali...Al' hajde ozbiljno pišite,zato sam postavila ovde temu...:D =)

Zoofili, nekrofili i koprofili imaju jos vise opcija; pogotovo koprofili jer oni najlakse dolaze do svog partnera. Sve sto treba da urade je da ne puste vodu. :D

Pa uvek ej bolje da imas vise opcija nego manje, mada ne mozes protiv sopstvene prirode, sta ti se svidja ybg to ti je dato.. Npr cak i heterosexualci nemaju bas svi iste kriterijume,zelje i slicno, neki bi sa 1 posto populacije, a neki sa 50 reicmo

Pa uvek ej bolje da imas vise opcija nego manje, mada ne mozes protiv sopstvene prirode, sta ti se svidja ybg to ti je dato.. Npr cak i heterosexualci nemaju bas svi iste kriterijume,zelje i slicno, neki bi sa 1 posto populacije, a neki sa 50 reicmo

Ne bih rekao. Mislim da svi imaju gotovo iste kriterijume, ali nemaju svi iste mogucnosti. Nema, na primer, jednake opcije fizicki radnik u fabrici i profesionalni fudbaler u nekom velikom klubu. Ovaj prvi ce morati da ima daleko skromnije kriterijume i najde sebi neku ruzniju, stariju, deblju, a ovaj drugi ce naci manekenku u ranim dvadesetima, ali to ne znaci da i ovaj prvi ne zeli takvu.

Sto se tice ljudi sa poremecajem seksualnih sklonosti, ono sto se njima svidja zapravo nije 'dato'. Ideja da su 'rodjeni takvi' je mit i potice od pseudonaucnih studija koje su svojevremeno lansirali Kinzi i Pomeroj (inace cuveni gej aktivisti i otvoreni pedofili). Ta ideja je osporena odavno, medjutim tesko da ce biti objektivnih istrazivanja homoseksualnosti u skorije vreme jer se nauka i zdrav razum tu vise nista ne pitaju; politicka korektnost im je cvrsto zapusila usta.

Ne bih rekao. Mislim da svi imaju gotovo iste kriterijume, ali nemaju svi iste mogucnosti. Nema, na primer, jednake opcije fizicki radnik u fabrici i profesionalni fudbaler u nekom velikom klubu. Ovaj prvi ce morati da ima daleko skromnije kriterijume i najde sebi neku ruzniju, stariju, deblju, a ovaj drugi ce naci manekenku u ranim dvadesetima, ali to ne znaci da i ovaj prvi ne zeli takvu.

Sto se tice ljudi sa poremecajem seksualnih sklonosti, ono sto se njima svidja zapravo nije 'dato'. Ideja da su 'rodjeni takvi' je mit i potice od pseudonaucnih studija koje su svojevremeno lansirali Kinzi i Pomeroj (inace cuveni gej aktivisti i otvoreni pedofili). Ta ideja je osporena odavno, medjutim tesko da ce biti objektivnih istrazivanja homoseksualnosti u skorije vreme jer se nauka i zdrav razum tu vise nista ne pitaju; politicka korektnost im je cvrsto zapusila usta.

Pa nemam pojma, ljudi su ionako toliki retardi da je apsolutno sve moguce, A i sve je to marketing i slicno, ne zna niko vise sta je prava istina, mozda si ti u pravu za gey osobe, a mozda i nisi, niko vise ne moze da zna, jer je kroz istoriju to variralo kako se kome cefilo.
Sto se tice kriterijuma... Pa ne bih se bas slozio jer realno ti mozes biti sa bilo kime kakav god da si, granted postoje neke granice i luck rolovi ali u sustini je tako. Jer je najbitnije tvoja volja i zelja da to uradis, pa shodno tome tako ce ti i biti. Ako uzmemo pogotovu da je cilj sexa produzenje vrsta, za to zaista mozes naci bilo koga, jer je mnogo manje trziste, ko zeli uostalom da se cima sa time u zapadnoevropskim zemljama.
Mada sad sam izvalio da smo rekli istu stvar xD. Ti si rekao neko bis zadovoljio i time iako zeli vise, pa to i ja kazem, jer sve zavisi nekome nije toliko bitno nesto pa se nece potruditi da dobije.. Recimo manekenka od 20 godina mozda deluje super u nacelu, ali ovako in real life, pa i nije nesto :/...
A opet sve je to besmisleno ako uzmes u obzir evoluciju i produzenje vrste jer je svejedno sa kime ces produzavati u tom smislu da tvoje odluke imaju 1-2 posto uticaja.

za sve je kriv pomanjkak pichetine u zivotima decaka.mlad,napaljen,gleda samo gde ce da ga istrese i dozivi oragaza,sa osobom mogucno.
e sad kako muski mogu da se pipiaju izmedju sebe ne znam,ali znam da je najlakse okriviti zene.elem...davajte

Ne verujem u to etiketiranje. Mozes ti da obozavas crnu stranu eurokrema, i onda probas neko drugo pakovanje eurokrema u kom je beli lepsi od crnog..njami :)
Upoznala sam pre par godina jednu devojku za koju sam bila ubedjena da je gej. Kad sam joj rekla, naljutila se. Bila je u potpunosti strejt. I onda se slucajno zaljubila u neku devojku :D

Šta mislite o biseksualcima?Je su li oni blagosloveni li prokleti,i zašto to mislite?Imaju duplo više opcija od hetero osoba,ali...Al' hajde ozbiljno pišite,zato sam postavila ovde temu...:D =)

ma sigurno su "blagosloveni" :) :)

Mislim da ni oni ne znaju sta hoce...i kao sto vec neko napisa, ako bih morala da biram vise cu postovati gayeve
A bisex..to mu ga dodje kao podvojena licnost

Ne bih mogao sa muškarcima da imam ništa,u romantično-sexualnom smislu.
Ali pola tuceta žena u mojoj spavaćoj sobi,različitih rasa,karaktera,itd bi bilo više nego dobar turn-on,da atmosfera bude skroz normalna,da svako radi šta mu se sviđa,da budemo uviđajni jedni prema drugima i da to bude jedno super druženje,kao mala komuna... o da,upao sam u sanjarenje...valjda će jednog dana da se nađu dovoljno fine dame koje će tako nešto da mi priušte,kako bi bilo lepo imati takvo iskustvo,pamtiti tako nešto do kraja života...
khm što se bisex ljudi tiče mislim da imaju više opcija mada sa moje straight tačke gledišta nemaju - ali ako se njima sviđa i jedno i drugo onda mogu da praktikuju to za šta su više raspoloženi u datom trenutku,može se računati kao prednost.
Jao da se vratim maštanju :)

ma realno gde postoji praktična biseksualnost
kao regularno živiš i spavaš sa obama polovima
i kao svi to kul prihvataju
ko ce da prihvati partera koji otvoreno priznaje i da se tuca i da ga tucaju...
premda, ja verujem u relativnu biseksualnos svih
samo je pitanje faktora koji prevagnu na koju stranu
polovi su precenjeni

Back