Biseksualnost kod zena, tj. jesu li zene cesce bisex nego muskarci?

Da li ste imali nekada iskustva sa istim polom?

• M - da

• M - ne, ali bih probao

• M - ne

• Z - da

• Z - ne, ali bih probala

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto vidimo, cujemo, mozda kod ovih mladjih, za starije zene ne znam bas, kako su u nekom bisex fazonu, da imaju nekog bisex iskustva (ne mora nuzno seks sa osobom zenskog pola), da ne pominjem prizore dve cure koje se ljube (verovatno zarad privlacenja paznje).
Meni se cini, a i nauka manje-vise tako tvrdi, da su zene cesce bisex nego muskarci, pa ja vas pitam da li je to tacno, i zasto je to tako? Da li je prihvatljivije za devojku da bude bisexualna (pa mozda je i cak pozeljno i seksi nekim muskarcima) dok za muskarce to ne vazi?

Evo sta kaze nauka:

As some evidence of this, several studies have demonstrated that women tend to have a non-specific genital arousal pattern (i.e., women show high levels of genital arousal in response to both male and female sexual stimuli), whereas men’s is more category-specific (i.e., men tend to show much more genital arousal to one sex than the other).

U prevodu, zene se uzbudjuju i na "muski" i "zenski" stimulans, tj. nemaju specifican obrazac uzbudjivanja, dok su muskarci striktniji po tom pitanju.

Sta vi mislite, da su zene cesce bisex i zasto?

Svi su u svojoj osnvnoj biti bi .
Stvar je samo koliko je ko je otvoren i egzibicionista .
Zene verovatno vishe jer je skoro pa pozeljno .
Pa se onda opuste pa chak i na silu po neshto zarad paznje ,
Kao i neki likovi kad im je jedna amoja prijateljcia rekla da se lozi na pedere .
Onda oni krenushe pa kao ovo ono , nije to loshe . . . :lol:
Mada ona mngoo dobro izgleda .

- - - - - - - - - -

Pa su mushkarci u stanju da lupetaju svashta .

Žene su po tom pitanju dosta hrabrije od nas. Strah od toga da smo možda homoseksualci imamo svi u određenom periodu, najčešće adolescenciji. E sad, nikad nisam čuo da je neki muškarac bio sa drugim muškarcem da bi se uvjerio da niije gej, a za žene jesam. Iz tog razloga i češće čujemo da je među biseksualcima više žena, a da li je stvarno tako, to ne možemo znati.

Cesto vidimo, cujemo, mozda kod ovih mladjih, za starije zene ne znam bas, kako su u nekom bisex fazonu, da imaju nekog bisex iskustva (ne mora nuzno seks sa osobom zenskog pola), da ne pominjem prizore dve cure koje se ljube (verovatno zarad privlacenja paznje).
Meni se cini, a i nauka manje-vise tako tvrdi, da su zene cesce bisex nego muskarci, pa ja vas pitam da li je to tacno, i zasto je to tako? Da li je prihvatljivije za devojku da bude bisexualna (pa mozda je i cak pozeljno i seksi nekim muskarcima) dok za muskarce to ne vazi?

Evo sta kaze nauka:

U prevodu, zene se uzbudjuju i na "muski" i "zenski" stimulans, tj. nemaju specifican obrazac uzbudjivanja, dok su muskarci striktniji po tom pitanju.

Sta vi mislite, da su zene cesce bisex i zasto?

Ovo na engleskom si lose shvatio. Pisac je hteo da kaze da se zene uzbudjuju na razlicite dodire (jer se kaze "genital arousal") dok se muskarci usredsredjuju na specifican dodir. Inforamcija da je klitoris organ sa najvise nervnih zavrsetaka dovoljno govori o primanju razlicitih dodira na taj organ.
A to da li je neko biseksualac ili ne zavisi od toga sta mu se desava u mozgu, jer je mozak najveci seksualni organ.

U prevodu. Ne moze neko mene da pipa tamo dole dokle god to moj mozak ne prihvati.

E sada, moguce je da su zene "otvorenije" za dodire zena dok su muskarci manje "otvoreniji" za dodire muskaraca. Mada ja u to ne verujem. Oba pola su u jednakom procentu biseksualci.

Poslednja izmena:
Po prirodi stvari,mislim da su zene sklonije biseksualnosti od muskaraca.Zasto to mislim.? Zene su veoma nezna bica.One vole neznost,meke poljupce,nezna
milovanja.Devojke,dobre drugarice,kada su u okolnostima,da spavaju u istoj sobi,bilo kod jedne,ili druge u stanu.Ili,ako zajedno podju na more-na odmorVeoma
cesto,ta blizina,i ta zelja za milovanjem,ljubljenjem,predje onu tanku crtu,koju drugarstvo cini.I to nije nista,ni sramotno ni bolesno,naravno,ukoliko to ne postane
trajna seksualna orijentacija,neke devojke.

To je uglavnom,prolazna pojava,koja se ispolji obicno u adolescentnom dobu.To ima cak i pozitivne efekte,jer pripremi mladu osobu,na ispoljavanje seksualnih
emocija,koje ce kasnije,prirodno,biti usmerene na suprotni pol.Kod muskaraca je stvar,sasvim drugacija.Mladici,koji se odaju seksualnom zadovoljavanju,sa
drugim mladicima,kasnije obicno nemaju "hrabrosti",da stupe u kontakt sa suprotnim polom.Oni najcesce,ostaju privrzeni.gej populaciji.

Po prirodi stvari,mislim da su zene sklonije biseksualnosti od muskaraca.Zasto to mislim.? Zene su veoma nezna bica.One vole neznost,meke poljupce,nezna
milovanja.Devojke,dobre drugarice,kada su u okolnostima,da spavaju u istoj sobi,bilo kod jedne,ili druge u stanu.Ili,ako zajedno podju na more-na odmorVeoma
cesto,ta blizina,i ta zelja za milovanjem,ljubljenjem,predje onu tanku crtu,koju drugarstvo cini.I to nije nista,ni sramotno ni bolesno,naravno,ukoliko to ne postane
trajna seksualna orijentacija,neke devojke.

To je uglavnom,prolazna pojava,koja se ispolji obicno u adolescentnom dobu.To ima cak i pozitivne efekte,jer pripremi mladu osobu,na ispoljavanje seksualnih
emocija,koje ce kasnije,prirodno,biti usmerene na suprotni pol.Kod muskaraca je stvar,sasvim drugacija.Mladici,koji se odaju seksualnom zadovoljavanju,sa
drugim mladicima,kasnije obicno nemaju "hrabrosti",da stupe u kontakt sa suprotnim polom.Oni najcesce,ostaju privrzeni.gej populaciji.

Sa ovim u prvom pasusu se slazem, jer sam procitao to negde, mada koliko je to istina, pitanje je.
Tipa da zena zeni moze da pruzi neznost, da je razume na nacin na koji muskarac ne moze.

Sada sta je istina, ne znam.

A zasto nase drustvo to tako gleda? Evo skoro je pa je savrseno prihvatljivo i normalno videti dve devojke kako se drze za ruke, grle (bar jedan takav par (dugarica) moras da vidis u gradu kada izadjes), pa i ljube, jer polazimo od toga, zene, otvorenije, neznije, emotivnije, jednostavno bliskije su sa drugim zenama, dok kada su muskarci u pitanju, bilo kakvo ispoljavanje neznosti prema drugim muskarcima se osudjuje i gleda kao nesto katastrofalno.

S' obzirom na to da je Majli Sajrus pre izjavila da je panseksualka,to jest osoba koja moze da ima seks sa muskarcima,zenama,pederima,lezbejkama,biseksualcima,transseksualcima,krosdreserima,decom,zivotinjama,vanzemaljcima i ostalim zivljem i nezivljem,ocekujem da uskoro mladi narastaji pocevsi od ovih sa zapada pa sve do nas uskoro sebe deklarisu kao panseksualce.

Zene cesto govore o tim nekim svojim navodnim biseks iskustvima i fantazijama cisto da privuku paznju.

Back