biramo li?

pa stvarno naivno verujes da ce sad neka forumasica da kaze kako izgleda njen ljubavnik naspram patnera ?

- - - - - - - - - -

Izgled i lepota cesto nemaju veze sa prevarom..koliko puta se moze videti kao par,lep muskarac a prosecna zena i obrnuto

to nije bilo pitanje Nina obrati paznju sta ova cura pita ovde

Човек је животиња.

Животиње инстинктивно увек бирају најбољег партнера за преношење свог генетског кода, што је у нашем случају, брачни партнер.

За кекс са стране квалитет примерка није битан.

ama kakav izgled samo da ga ne smara sa racunima decom kvakom koju nije popravio i ostalim dosadama svakodnevnog zivota
jos ako se zaaaljubila, pa mu trepce pa mu se divi jao kako si divan snazan i jaaak jao oma je pozeljna i hebo zenu smaracicu:))
e sad vec ako treba da ostavi zenu smaracicu, pa da sam placa racune cuva sitnu decu i kuva ruckove..eee tu svalerkina neodoljivost pada u vodu:))

Мислим да си се добро удао, дете је супер, шта више?
joj,bre Mina, to je, isto kao kod tebe bilo pre 100 godina... zadovoljan sam...msm, imao sam krize u braku..dete uspone i padofe... al mislim da smo srećni koliko sfe može..a nisam ni neki koorvar...baš..ša znam više o žifotu? samo ga žifim...

joj,bre Mina, to je, isto kao kod tebe bilo pre 100 godina... zadovoljan sam...msm, imao sam krize u braku..dete uspone i padofe... al mislim da smo srećni koliko sfe može..a nisam ni neki koorvar...baš..ša znam više o žifotu, samo ga žifim...

Наравно да је било криза, битно је оно болдовано на крају...

Back