- Poruka
- 6.538
Ma ja sam uživao u filmu, a i svakako sam ga planirao gledati još jednom u životu, tako da nema štete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam uživao u filmu, a i svakako sam ga planirao gledati još jednom u životu, tako da nema štete.
@Matijašević
Šteta što vam i Denda nije održao govor, da čujete koju pametnu![]()
http://depositfiles.com/files/xt9cyep6d
Ja ga sutra gledam, pa pišem.
Bio sam na tribini sportskog novinarstva, nema se vremena, onaj Šarenac je legenda.
Oxoxo, kolega buduci
Ko nije slusao Dobrosava Gajica, taj ne zna sta je dosada![]()
Dobrosav je stvarno kriminal, ali onaj novosadski što prenosi košarku je nešto najstrašnije što je zadesilo srpsko sportsko novinarstvo. Kad on prenosi, čuje se samo škripa patika o prket i eventualno neka psovka iz publike. On je većinu utakmice nem, a kad progovori, vidi se da je to ćutanje mnogo bolje rešenje.
Generalno, mi imamo najgore komentatore u Evropi, možda i u svetu, ne znam za Nikaragvu i Nambiju, ali u nas, stvarno svaka budaletina može da prenosi utakmice. Pogledajte samo ove likove sa RTS, što kao prenose fudbal. Onaj jedan mučenik stalno izgovara veznik ALI, a poznavanje fudbalske igre mu je na nivou mog pradede Mihaila. Ima tu još par totalnih nepoznavaoca sporta koji prenose, sa očajnom dikcijom i osećajem za momenat kada treba naglasiti neku informaciju. Međutim, najveći diletant, najsramniji vokal koji sam imao nesreću čuti je najnoviji komentator vaterpolo utakmica. Ne sećam se na kom je kanalu, b92 ili rts. To je za anale, knjige, a možda i za neku optužnicu...
Jedino što koliko-toliko vredi su Šarenac i Višković...
@Матијашевић
Кораћ барем има једу другу димензију. Он макар има неко своје ја. Често то његово ЈА, иде науштрб квалитетног преноса, али се он донекле и разуме у то што преноси. То што је мало слободнији и што обожава Болта и Исинбајеву, то су већ друге ствари
Тај боске, Един Авдић, се евидентно разуме у кошарку, али је сувише тог неког жаргонског израза у жељи да се допадне масама, па онда има ту неку врсту полухумора, типа ,,Мирза за три, са паркинга" и слично, што је мени неукусно и глупо, а видим да се глуперде ложе на то. Такође, зна да ухвати да смара са неким подацима који су небитни, попут информације ,,Реал Мадрид у другим полувремену напада са леве на десну страну"...
Што се тиче самог спорта, кладионица је нјегов највећи непријатељ. Данас се, бре, човече на телевизијама преносе мечеви попут Одензе - Алборг или мечеви четврте енглеске лиге. Нико нормалан то не може ни гледати ни коментарисати. Услед те хипертрофије, на свим пољима се појавила дилетантска болумента и више се не зна шта је важно, а шта не. Ја ово говорим из угла човека који је окружен или тоталним залуђеницима за кладионицу, или умереним, а и сам често упаднем у овај спектакуларни облик капиталистичке манипулације и дезоријентације човека![]()
nikad ne cuh avdica kako prenosi utakmice, samo sam mu kolumne citao. (mondo.rs) i stekao sam utisak da je jedan od onih (kako je i on sam pisao) koji intenzivno prate jednu stvar vise od, cini mi se, 20 godina. Ako ne i 30tako da ... NCAA, NBA, Evroliga, ova NLB.. sve zivo..
elem
dobar je i onaj sto pise o filmovima na mondu, uspije makar da me nasmije svaki put kad nesto napise