Birajte dve serije koje zelite da gledate na b92

Lizard

Aktivan član
Poruka
1.737
Novogodišnje raspoloženje polako raste kako se praznici bliže. Svi planiramo šta ćemo podariti svojim najbližima, pa je i televizija B92 rešila da gledaocima pokloni najbolje serije današnjice, koje će gledati već od ponedeljka 23. decembra!

Ipak, izabrati najbolji poklon nije lak zadatak. Zato B92 donosi ponudu od pet najboljih, najkvalitetnijih i najtraženijih svetskih hit serija, a na gledaocima je da pogledaju i izaberu čak dve koje su im najdraže i koje ćemo mi emitovati.

Izbor je veoma širok i podjednako luksuzan. Od ljubavne epske priče ”Kamelot”, preko ozloglašenog “Alkatraza”, do ”Dva lica pravde” - intenzivne drame u čijem su centru genijalni advokati. ”Stalna meta” idealan je sklop misterije i akcije, dok je ”Grad otpora” futuristička i distopijska, prvoklasna akcija.

Gledaoci će imati priliku da serije gledaju naredne nedelje, od ponedeljka 9. do petka 13. decembra. Svakog dana, od 20 časova, B92 će premijerno emitovati po jednu epizodu svake serije.

Za serije koje im se budu najviše dopale moći će da glasaju već od ponedeljka 9. do nedelje 22. decembra. U toku dve nedelje glasanja, za sve one koji budu propustili neku epizodu u periodu premijernog prikazivanja, B92 će emitovati i reprize svih pet epizoda, i to za vikend 21. i 22. decembra, a 23. decembra zajedno ćemo saznati i koje su dve pobedničke serije!

Ujedno, u ponedeljak 23. decembra počinje i emitovanje pobedničkih serija i one će biti prikazivane svakog radnog dana, jedna od od 19, a druga od 20 časova.

http://www.b92.net/serije/

Cekaj Dva Lica Pravde su Suits zar ne, a Stalna Meta je Person of Interest? Ja sam inace otvorio temu o POI pre nekih 2 godine ali slabo je bilo interesa... a cuo sam i za Alkatraz, tu glumi onaj debeli iz Losta... u svakom slucaju reci da su ovo 5 najboljih, najkvalitetnijih i najtraženijih svetskih hit serija nije istina, ali nisu ni za bacit ako cemo iskreno...

Sve serije su glupe.Verovatno skoro niko i ne glasa.Dojadili su mi sa tim dok sam gledala Sulejmana.Sreca pa se danas zavrsio da vise ne moram da slusam tu najavu.Mozda ona Alkatraz i nje toliko losa,da je film u pitanju pa ta tema da bude.Ali razvlacenje kroz seriju je sigurno dosadno.Ako nista drugo bolje da su pustili Prision Break od pocetka pa sve sezone.S'obzirom da nikad nije bilo kod nas sve.Mada,malo je njih koji na netu nisu vec pogledali sve epizode.

Hahaha kako si duhovit.Ove serije ne mogu ni da pridju njoj.Verovatno su mnogo bolje gluposti koje ti gledas.A i musko si,tako da je normalno da kazes nesto ovako glupo.

Kakve veze sad ima sto sam musko, znam dosta muskih koji gledaju Sulejmana , i stvarno nisam mislio nista lose, ali sa tvoje strane reci da su neke serije glupe a da nisi pogledala makar jednu epizodu nije u redu.

Back