Bioskop

gushke91

Zainteresovan član
Poruka
248
Da li idete u bioskop i koji je po vašem mišljenju najbolji film koji se prikazivao u 3D? Šta jedva čekate da izađe? :bye: ( Ja ne znam više šta da radim, otkako se otvorila Arena u NS-u, nema ni dinara, sve ode na premijere... ) :rotf:

Verujem da će ovi filmovi biti odlični, jedva čekam:

Ретко идем у биоскоп, јер се већином дају комерцијална говна, која вређају интелигенцију сваког човека мало паметнијег од Палме и ЈК

Kod mene ne postoji bioskop,nekad je radio danas vise ne.Ja iskreno i da radi ne bih isao,jednostavno u biskopu ne mogu da se opustim.Filmove kad gledam, gledam sam jer tako mogu da se usresredim na desavanja na ekranu a cim je tu jedna osoba nije to to.Po meni je idelano filmsko vece,zima napolju pada sneg ja u toplom stanu gledam neki dobar film.Jos jedna zanimljiva stvar,filmove samo gledam nocu :D

Ja odgledam 2 filma dnevno, pa kako onda da ne poželim da izletim iz kuće i odem u bioskop?! Mislim, a da je sve komercijala, ne slažem se... Nego... Pretpostavljam da niste gledali ništa u 3D pa zato to i pričate, ZARAZNO JE, još ako bioskop ima dobro ozvučenje, ajaooo! :ok:

Ovo ODUZIMA dah kad se gleda u Full Screenu na 1080p a ne tek u bioskopu?! Al naravno, ne idem ni ja često, ne gledam svakakve gluposti... Skupi su u pm. :think: Čekam da naiđe pravi film, pa odem...

Ja sam gledala Avatar 3D. Super efekti, ali pogrešan film. Mislim da bih najviše volela da gledam prirodnjačke dokumentarce 3D - na dnu okeana, u preriji, taj rad.
http://www.imdb.com/title/tt1093824/
mada imam osjecaj da je ovo vec odgledano :)
ali najbolje je sto doktori nauka, filmmakeri, profesori knjizevnosti filozofije, rade kao ''sudopere'', ciste, sekaju. da okuse antarkticku slobodu . how poetic :)

Sto ja volim da idem u bioskop :zaljubljena:
Ponajvise u Kinoteku :heart:
Volim i DKC, uvek skoro prazan, pa sedim u prvom redu
A volim i kad u DOB-u organizuju one mini festivale ili retrospektive, uzivala sam u najboljim, starim francuskim filmovima koje sam prvi put gledala na velikom platnu

edit
zaboravih 3d
Mene od toga boli glava

Sto ja volim da idem u bioskop :zaljubljena:
Ponajvise u Kinoteku :heart:
Volim i DKC, uvek skoro prazan, pa sedim u prvom redu
A volim i kad u DOB-u organizuju one mini festivale ili retrospektive, uzivala sam u najboljim, starim francuskim filmovima koje sam prvi put gledala na velikom platnu

Da, Kinoteka i DKC su i moji omiljeni bioskopi u Beogradu. Volela sam i Kosmaj, dok je postojao, jer mi se sviđao ulaz - onaj dugačak pasaž do blagajne; Odeon je bio elegantan - tu sam gledala Blejd Ranera kao klinka :eek:, Zvezda je onako malo treš - pogotovo zimi, bez grejanja - ali i ona mi je draga. Đuro Salaj - aka demija28 - mi je isto drag, zbog knjižare, a i zato što je sala idealne veličine, kao i DKC; a Balkan i Dvadeseti oktobar zbog izlaza na ulicu, iako je jedan baš lep, a drugi je uvek bio ofucan : ) I Kozara je bila super, tamo je beše bila ona uličica posle desetog ili 12og reda? Ja sam u stvari toliko stara da se sećam i bioskopa na Slaviji, a tu ne samo da je nestao bioskop, nego uopšte ne postoji ni ta zgrada. Od ovih novih bioskopa sa više sala volim samo Takvud, jer su tu uspeli da zadrže, bar malo, atmosferu bioskopa - sale su većinom male, a ušuškane.

Највећи ужитак је погледати добар филм у биоскопу, гледала сам доста филмова у 3Д-у, па чак и 3 хорора, a ужасавам се од њих. "Saw 3D: The Final Chapter Poster (2010)" је имао добре ефекте, пола филма сам жмирила. :zcepanje:

Poslednja izmena:
kako da ne idem u bioskop kad sam filmovi? idem kad ima neki dobar film i naravno kad imam lovu :D. sto se tice 3D filmova gledao sam "avatar". "final destination 5". i ni jedan ni drugi film ne bi bili dobri da nema pomenute tehnologije. sledece sto planiram da pogledam u bioskopu su "parada" "in time"

Ретко идем у биоскоп, јер се већином дају комерцијална говна, која вређају интелигенцију сваког човека мало паметнијег од Палме и ЈК

sta ti gledas tv filmove? Inception los film? Rise of the Planet of the apes los film? Johnny English Reborn los film?

Uradjen je jedan "top 10" najboljih filmova 2010. Ja mislim da svi filmovi zasluzuju da tu i budu!

P.S. Jeste ih gledali u bioskopu, i kako je bilo?

U bioskopu sam videla samo Inception. A kako je bilo: početak zabavan, sredina već dosadna, kraj: jedva čekam da se završi ovaj film.
Ali pretpostavljam da je bolje što sam gledala u bioskopu - mogla sam bolje da se divim efektima. Šteta što mi to nije prioritet.

Ma daj! Inception je vrh!

To mi je rekla i drugarica koja me je odvela u bioskop. Evo šta mi smeta: u tom filmu se previše priča, stalno neko nekome objašnjava šta se dešava. Ne volim da me neko tako 'cima' sve vreme, i mislim da je to loše urađen scenaristički posao. Nek' napišu priču tako da mogu da je razumem bez instrukcija, ili neka budu hrabri i imaju poverenja u inteligenciju publike, ali ovo na pola mi je bilo baš iscrpljujuće, i odvlačilo mi je pažnju od filma, umesto da me intrigira...

idem kad me bas nesto zainteresuje
tipa 2-3 puta godisnje
ostatak filmskog repertoara kradem onlajn
i uzasava me anjezda 3D filmova

I mene takođe... :confused:

Idem u Deltu ili Ušće i gledam te najmegakul filmove kao što su Inception, Avatar, Harry Potter...
Smatram da se samo za ta grandiozna sranja isplati dati pare za kartu... :lol:

Back