BIOS

Misal24

Početnik
Poruka
1
Zdravo svima, imam jedan ogroman problem na Laptopu.
Imam laptop toshiba satellite L750 - 1MX, i moj laptop radi sve dobro. Međutim, prilikom startovanja mi ne dolazi da uđem u BIOS. Nedaje mi da uđem u BIOS.
Tipka za BIOS je F2 ali kad pritisnem nemože da uđe.
Ako je neko upoznat sa ovakvim problemom molio bih dda pomogne jer mi je jako važno ulazak u BIOS.
Hvala na odgovoru.

Imam laptop toshiba satellite L750 - 1MX, i moj laptop radi sve dobro. Međutim, prilikom startovanja mi ne dolazi da uđem u BIOS. Nedaje mi da uđem u BIOS.
Ako je neko upoznat sa ovakvim problemom molio bih dda pomogne jer mi je jako važno ulazak u BIOS.
Hvala na odgovoru.
Mozda je u samom BIOS-u podeseno na Disable za ulazak u BIOS.Ako si vican ,otvori lap i izvadi bateriju za BIOS i uzmi mali srafcifer i prespoj + i - na kucistu za bateriju.tako ces vratiti fabricka podesavanja BIOS-a i moci ces da udjes.Ako nisi tako nesto slicno radio,ne bi bilo lose ako imas drugara koji se razumeu to,ako ni to nemoze,onda u servis,ali za prostu stvar ces morati da platis.Mozes na You Tube-u da upises marku tvog lapa i potraziti kako se resetuje BIOS.

Hvala na odgovoru.
treba da stiskaš čim uključuješ računar

Preuzmi aplikaciju TOSHIBA SYSTEM SETTINGS.
Ta aplikacija ti nudi sve mogucnosti kao i sam BIOS.
Isto tako u toj aplikaciji ponisti opciju FAST BOOT i moci ces kad ti se ukljucuje komp da sa f2 udjes u bios.

Back