Bios neprepoznaje grafiku

MisterXp

Primećen član
Poruka
575
imao 6800 xt stavio ovu crn ekran al zagreje se znaci radi.Ugl isto bilo kad sam i cpu menjao pa sam u servis odneo da mi je on namesti sa q6600 ma q9550.Probao sam unistal drajvera i install al sipak upalim komp crn ekran,stavim staru odma prepoznaje i cim upali sistem pise instalacija drajvera a sve sam zivo obrisao.Cuo sad da je to kao "strano telo" i da mora nekako da se reset cela maticna a ja nzm kako :dash: :dash: :dash: :dash:

imao 6800 xt stavio ovu crn ekran al zagreje se znaci radi.Ugl isto bilo kad sam i cpu menjao pa sam u servis odneo da mi je on namesti sa q6600 ma q9550.Probao sam unistal drajvera i install al sipak upalim komp crn ekran,stavim staru odma prepoznaje i cim upali sistem pise instalacija drajvera a sve sam zivo obrisao.Cuo sad da je to kao "strano telo" i da mora nekako da se reset cela maticna a ja nzm kako :dash: :dash: :dash: :dash:
konstatacija ti je do jaja
i šporet greje pa ne znači da ispravno radi
a dok ti sve funkcioniše sa starom grafikom ......

Vrati ti tu staru grafiku,a tu drugu,odnesi nekom ko se razume u lemove,da pogleda da slucajno ne postoji neki hladan lem na to grafickoj ili je neki kondenzator,ako ne onda u servis ili skupljaj pare za drugu grafiku,jer ta nije u redu sigurno.

Back