Kakva su vasa iskustva ako je neko koristio? Za oziljke, za bubuljice, i za slicne stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko koliko lampa kosta? I gde se kupuje?
moja drugarica je odavno ima,kaze da je njesra....Kakva su vasa iskustva ako je neko koristio? Za oziljke, za bubuljice, i za slicne stvari.
Ja je kupila...pre svega za cerku,koja je imala bubuljice,a i meni za hronicni sinuzitis. U pocetku skoro da nije bilo efekta, bila sam besna na sebe sto sam dala tolike pare. Ali posle 10 dana koriscenja Bioptrona, mom andjelu se drasticno smanjilo crvenilo na licu,bubuljice su skoro nestale,izadje po koja(jos je u pubertetu),ali vidi se veliki napredak...Odusevljena sam. Sto se mene tice, posle samo 3 tretmana ja sam ponovo prodisala,nos ne curi,nit kijam. Koristila sam ga u predelu TRECEG OKA,ako nekog zanima. Osip, alergija ili neka rana-mnogo brze prolaze,2-3x brze. Za reumu je takodje dobar(moja mama se isto tretira), tako da ako u porodici vise vas ima benefita od lampe, toplo preporucujem.Isplati se. Nije carobna lampa,ali radi svoj posao. Posle kupovine sam procitala i brojne naucne radove i studije, koje mozete naci na netu. Veliki poljubac :*