BIOPSIHOKINEZA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Covek treba da ima slobodu izbora, a izbor je bolji i laksi kad postoji vece znanje umesto malog znanja ili totalnog ne znanja.
Ako neko ima pravo da siri okultna ucenja o nekim temama, onda i drugi imaju pravo da sire pravoslavna ucenja o istim tim temama, pa ce neupuceni laske da se snalaze.
A sto sam spalio knjigu o Babadjiju? Zato sto uci o nekom navodnom guru koji je doziveo prosvetljenje, pre ne znam koliko stotina godina, i ostao veciti mladic od 16 godina skriven negde u himalajama iza gomila okultnih pregrada da niko ne moze svojom voljom do njega, nego se on sam, kao, javi nekome po svojoj volji.
U svetotackoj praksi ima bezbroj takvih slucajeva kad su demoni uzimali oblik ljudi i javljali im se pricajuci im sve i svasta. I samim pravoslavnim monasima su se javljali demoni u obliku samih andjela skrecuci ih sa puta ispravnog duhovnog delanja, u koje su mnogi upadali zbog svojevoljnosti i gordosti, pa kamoli onda nece drugima ljudima van pravoslavlja koji nemaju tacna duhovna poimanja.
Al, naravno, ko zna danas za svete oce i njihovo ucenje i njihove duhovne dozivljaje, kad oni ne nude okultna znaja i tajne moci, i ko zna sta sve ne, nego pokajanje za sopstvene grehe do koga je i njima, i pre svega Bogu jedino stalo. Sveti oci nisu ni trazili duhovne darove od Boga (vidovitost, isceljivanje bolesnih, vaskrsenje mrtvih, umnozenje hlebova i sl), sto im je nekad Bog davao iz svojih prmisliteljskih razloga, nego samo dar pokajanja da bi se kroz njega sjedinili sa Bogom, sto i jeste jedini cilj covekovog zivota na zemlji.
Jeste da ovo nema direktne veze sa psihokinezom, ali ima veze sa Babadjijem i pitanjem o mom spaljivanju knjige o njemu.
A moderatora LBarbaru ne poznajem, a kamoli da joj se ulizujem.

Slazem se.

Ma daj molim te nije da ne zelim da verujem meni je telekineza super i sve...Ali pogotovo ovi sa youtuba to su sve buduci tele-majstori...Kad bih tako verovao svemu sto vidim na neti ko zna gde bi mi kraj bio...Uostalom kad su tako pametni sto se ne dokazu javno nego na youtubu...Cini mi se da jos postoji raspisan konkurs u Americi da osoba koja to stvarno moze dobija nagradu i jos jedna zanimlivost je da niko jos nije dobio nagradu:D

Naravno da se nece javno prikazati. Zasti bi se svima dokazivali, kada im ti ljudi opet ne bi verovali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back