Биометријске личне карте

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obersturmfuehrer:
ja sam npr hteo da pevam u crkvenom horu zato sto mi je to ok, zvuci mi kao dobra zabava, (a ima i devojaka ;) ), ali nisam zato sto imam neki trip da necu proci 'audiciju'....iako znam da imam sluha....ne sviram dzabe klavir i dzittru :)

mislim, kad smo poceli da pisemo o tome, da se i ja ukljucim ::):) jes da nea veze sa temom, al ko jos to gleda :)

Ma samo hrabro, proći ćeš ti, bez obzira na jaku konkurenciju, mislim na veliki broj mladih devojaka.
Šalim se.

Obersturmfuehrer:
normalno....
ja recimo nemam pojma koju krvnu grupu imam...mislim da je ona koja moze da se daje svima...ali nije bitno....
koliko puta vam se desavalo da vas lekar pita jel ste alergicni na neke antibiotike?
nekad se desi da coevk kaze da nije alergican, pa tras dozivi anafilatciticki ...ma onaj alergijski sok :)
a da je imao ovakvu LK, svega toga ne bi bilo :)

...a sta ces ako ti pise da nisi alergican a bas onda kad ti zatreba pencilin postanes alergican...a sta ako ti neko ishakerise taj cip pa ti u njemu umesto opste pise A krvna grupa...a kako ces uopste dokazati da nisi ono sto pise da jesi...shvatas li ti da taj cip samo "otvara vrata" baze podataka o tebi u koju ti cak i nemas uvid

Andreavk:
...a sta ces ako ti pise da nisi alergican a bas onda kad ti zatreba pencilin postanes alergican...
ovo je normalno i takve stvari se stalno desavaju....
poenta je u tome da ce lekar da ima trenutan uvid u tvoju zdravstvenu istoriju, i sticice da brze reaguje...

Andreavk:
a sta ako ti neko ishakerise taj cip pa ti u njemu umesto opste pise A krvna grupa...
a kako ces uopste dokazati da nisi ono sto pise da jesi...shvatas li ti da taj cip samo "otvara vrata" baze podataka o tebi u koju ti cak i nemas uvid

tacno i netacno....
ako je neko zlurad, on ce da ti promeni podatke i u zdravstvenom kartonu, bez obzira na sve cipove...u tom smislu, elektronska dakle softverska zastita je mnogo jaca i bolja od ove sadasnje....
takodje, siguran sam da ni sad nemas uvid u to sta pise pored tvog imena u panduraciji....

Andreavk:
...a sta ces ako ti pise da nisi alergican a bas onda kad ti zatreba pencilin postanes alergican...a sta ako ti neko ishakerise taj cip pa ti u njemu umesto opste pise A krvna grupa...a kako ces uopste dokazati da nisi ono sto pise da jesi...shvatas li ti da taj cip samo "otvara vrata" baze podataka o tebi u koju ti cak i nemas uvid

Kako ti uspevas da zaspis, sa ovako suludim mislima???
Da li ti , ti glasovi u glavi , koje cujes bar otpevaju neku uspavanku da ti bude lakse?? :confused:

Ili te samo muce, takvim ludackim idejama ( "ishakerise ti chip, pa ti upise drugu krvnu grupu")............. :roll:

mali.adadjo:
Rekla si to vrlo lako može da se proveri, na drugoj strani tvog javnog profila, pomenuta tema, prvi post.
Misionarska škola se nalazi u okviru te crkve i ne može biti regrutni centar u smislu u kome ti govoriš.
A to od kada ti pevaš u crkvenom horu i da li uopšte pevaš, ne bih da komentarišem jer nemam načina da to proverim, kao što ni ti ne znaš od kada ja znam za crkvu.
A što se tiče toga da u crkvi Sv Aleksandra Nevskog pevaju samo studenti sa Teološkog, to je istina, tamo je tako.
Farmakologiju ne poznajem,ja sam to onako-nadrilekarski, bolje idi kod lekara.
Velike misli malog adadj
Procitaj ponovo!Ja NIKADA nisam rekla da pevam u crkvi Aleksandar Nevski.Da tu ne pevaju samo studenti bogoslovije,odgovorno tvrdim,jer poznajem nekoliko clanova tog hora.
Bas na tu misionarsku skolu sam mislim kad kazem na centar za ispiranje mozga
Vidim da si nadrilekar i nadriteolog.Bravo!

Obersturmfuehrer:
uostalom, da ponovim....
efikasno sredstvo protiv kontrole i pracenja - aluminijumska folija....obmotaj alu-foliju oko licne karte i eto bezbednosti...
.ko ne veruje, nek proba isto to da uradi sa mobilnim telefonom....
dakle umotaj ceo telefon u foliju, i on ce momentalno ispasti iz mreze....

....more to za pracenje je najmanji problem...u USA imaju takve pasose...izmislili su za njih specijalne omote...zamisli da neka budala iz ko zna kog razloga sa "citacem" seta pored tebe i "cita" sta ti "pise" u LK...ajde to... nego da ti promeni bazu podataka a ti onda dokazuj da nisi ono sto pise da jesi :) ...more da je to tako dobro ne bi na nama experimentisali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back